Yeni bir darbe mümkün mü?

Bakın, darbe, savaş ve terörü mümkün kılan bütün şartlar devam ediyor.. Toprak-nüfus ilişkisi, nüfus-para ilişkisi, jeopolitik sorunlar, jeostratejik sorunlar, piyasa şartları, su ve mineral...

Bakın, darbe, savaş ve terörü mümkün kılan bütün şartlar devam ediyor.. Toprak-nüfus ilişkisi, nüfus-para ilişkisi, jeopolitik sorunlar, jeostratejik sorunlar, piyasa şartları, su ve mineral dağılımı, enerji kaynaklarının dağılımı gibi bütün sorunlar devam ediyor.

Şunu görelim, savaş, terör ve darbeler bunun için..

Şunu da aklımızdan çıkartmayalım, şeytan tatile çıkmayacak, bu gibi zamanlarda fazla mesai yapacak.

Tek bir FETÖ de yok, tek bir BÇG de.. Kaldı ki, onlar da kolay kolay teslim bayrağı çekmeyecek. Bugün de, bundan sonra da savaş da mümkün, terör de, darbe de..

Ve bil kaderi hayrihi ve şerrihi.. Hayır da şer de O’nun iradesine tabidir. Biz sadece O’nun rızasını istiyoruz. O her şeyi, gören, duyan, bilen ve hüküm sahibi olandır.. Bütün bu olanlar ve olacak olanlar bizim için bir imtihandır. O bizi, mallarımız, canlarımız ve sevdiklerimizle, kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir. Ayrıca, bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde de o hayır murat etmiş olabilir. Biz bilmeyiz, o bilir. Onların bir planı varsa, Allah’ın da onlar hakkında bir hükmü vardır: Mekerallahu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar