Ve Kemal böyle buyurdu!

Kemal’in ruhu geri döndü. Nejla Çarpan’a gelen Cin bu kez Şaman Durek olarak göründü. “Buraya gelmemi Atatürk söyledi” diyor Türkiye’yi ziyaret eden dünyanın en güçlü...

Kemal’in ruhu geri döndü. Nejla Çarpan’a gelen Cin bu kez Şaman Durek olarak göründü.

“Buraya gelmemi Atatürk söyledi” diyor Türkiye’yi ziyaret eden dünyanın en güçlü Şamanlarından Durek ve devam ediyor: “Ben Türklerin kendi köklerinden gelen gücü ve duyguyu dışarı çıkarmak istiyorum. Bütün Türkiye’yi iyileştirebilir miyim? Hayır. Ama bir kıvılcım yakabilirim.”

Aranan kan bulunmuştur. Artık bize havada, karada, denizde ölüm yok!

“Her şey Atatürk’ü rüyamda görmemle başladı. Genç, şapkalı, çok iyi giyimli bir adam bana doğru yürüyor. “Türkiye’ye gitmen lazım. Çünkü Türkiye’de insanların derin kökleri var. Onlara köklerini hatırlatmalısın” diyor. “Türkiye’ye gidemem çok tehlikeli” dediğimde, “Hayır, yolunu açacağım” diyor. “Sen kimsin?” diye sorduğumda “Benim adım Kemal” şeklinde cevap veriyor. “Camel” mi diyorum, hayır “Kemal” deyip duruyor. “Türklere güçlerini hatırlatmalısın. Biz çok güçlüydük. Ama gücümüzü unuttuk. Eğer Türkler güçlerinin farkına varırlarsa Türkiye dünyanın merkezi haline gelecek” diyor. İki gün sonra Türkiye’den arkadaşım Ceyda aradı. “Seni rüyamda gördüm, Türkiye’ye gelmelisin” dedi. Bir hafta sonra İstanbul uçağındaydım” diyor AfroAmerikanTürk Şaman!

Hadi Kemalistler, Laikler, CHP’liler, Laik Türkçüler ailenizin Şaman’ı geldi! Hem şifa dağıtıyor, hem Ruhlar aleminde manevi bir yolculuğa çıkıyorsunuz. “Gök Tanrı” kutsamak için sizi bekliyor.!

“En çok Türkiye’de vakit geçiriyorsun. Atalarınla ilgili bir bağın var mı Türkiye’de?” diye soruyor Vatan’dan Eylem Kaftan. O, “Evet kız kardeşimin babasının Türk olduğunu öğrendim.” Hayda “Kız kardeşinin babası Türk. Peki kendi babası kim oluyor? Onu da öğreniyoruz; “Annemin bir Türk’le ilişkisi olmuştu ama bugüne kadar bize gerçeği söylememişti, aslına kendisi de emin değildi. Bunu birkaç ay önce öğrendim.” Peki resmi babası ne dedi bu işe? Onu bilmiyoruz. Biyolojik babası kim onu da bilmiyoruz. Ama menevi babasının Mustafa Kemal olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.. Tabii o Kemal, Kemal Kılıçdaroğlu değilse!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar