Ve 7. torunum geldi dünyaya

Dün Çarşamba idi. Dünyama dün yeni bir güzellik doğdu. Adı “Dilruba”. “Gönlümün köşesi”ne gelip kurulan bir bebek.. 7. torunum. Daha iki ay önce “Asude Bahar”ım gelmişti...

Dün Çarşamba idi. Dünyama dün yeni bir güzellik doğdu. Adı “Dilruba”. “Gönlümün köşesi”ne gelip kurulan bir bebek.. 7. torunum. Daha iki ay önce “Asude Bahar”ım gelmişti dünyaya.

Ayşe Meryem en büyük kız torunum. “Sarenur” ondan sonra. O da yeni yürümeye başladı. Son iki kız “Asude Bahar” ve “Dilruba” bebek!

Biz iki kişi idik. Ben ve kızkardeşim Neslihan. Kızkardeşimden de iki erkek, iki kız yeğenim var. Bir yeğenim de Avusturya’da yaşıyor. 

Sonra Allah’ın bana emaneti Asiye geldi. Ve derken 4 çocuğumuz oldu. Ali Osman, Ahmet Taha, Fatıma Zehra, Ahsen Büşra.. Ve şimdi 7 torunum var. 2 idik, 6 olduk.  4 çocuğumdan 3’ü evlendi. 7. torunum da doğdu dün. 3 erkek ve 4 kız torunum var artık. En büyük torunum Ömer, anne-babası, 2 kız kardeşi ile BAE’de yaşıyor. 

İlk gelinim, 28 Şubat sonrası el ele eyleminde tanıştığımız, Kütahyalı Sezin’di. Sonra “Ezan Delisi” Abdurrahman efendinin torunu Ankaralı Kübra gelinim oldu. Hanımım Asiye de Ankaralı. Damadım Bursalı İsmail. Elhamdülillah evli çocuklarımızın hepsinin hem kızları ve hem de oğulları var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar