Üstümüze gelmeye devam ediyorlar

Önce, “Dinde reform” talebi, ardından Suudi bayraklı kılıç ve kelime-i tevhid yazılı bira kapağı. Şimdi donanmaları ile Suriye bahanesi ile Doğu Akdeniz’e dayandılar. Suriye’ye barış...

Önce, “Dinde reform” talebi, ardından Suudi bayraklı kılıç ve kelime-i tevhid yazılı bira kapağı. Şimdi donanmaları ile Suriye bahanesi ile Doğu Akdeniz’e dayandılar. Suriye’ye barış getireceklermiş.

Şimdi Suudileri ve BAE’yi gözlerine kestirdiler. Bab’ül Mendep ve Süveyş’ten Suudi Arabistan’ı kıskaca alacaklar, Hürmüz bahanesi ile BAE’yi. Rusya’yı ise Karadeniz’e hapsetme planları var. Yani İstanbul boğazının arkasına. Suudiler, Katar’ın kara bağlantısını koparıp ülkeyi ada yapmak için dünyanın en büyük eskavatörünü getirip işe koyulurken, dünyada bunlar oluyor. Suudileri ve BAE’yi yemek için gerekçe hazır: Yemen’de savaş suçu ve insan hakları ihlalleri.

Birileri kendi cehennemine sırtında odun taşıyor. Kasabının bıçağını yalayan koyuna benziyor.. Dünyalarını kurtarmak için ahiretlerini satarken, aynı zamanda bir adım sonra dünyalarını da kaybedeceklerinin farkında değiller. Zalimlere yardım edenler, ateşin kendilerine de dokunacağını bilmeliler.

Bugünlere RCD, CENTO yollarını geçip geldik, son senaryoları BOP’du o da ellerinde patladı.

Son olarak MESA diye bir şey uydurmuşlardı, o da olmadı. Suudilerin parası ve Mısırlıların askerleri ile ABD bölgede kendi komutasında yeni bir güç oluşturacaktı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar