Trump’ın zor günleri

Trump istifa mı edecek, bir suikasta mı kurban gidecek ya da görevden mi alınacak? Bir ay gibi kısa süre içinde her şey birbirine karıştı. En son FBI, Trump’la arasına mesafe koydu. Kimse gelecek konusunda bir şey...

Trump istifa mı edecek, bir suikasta mı kurban gidecek ya da görevden mi alınacak?

Bir ay gibi kısa süre içinde her şey birbirine karıştı. En son FBI, Trump’la arasına mesafe koydu. Kimse gelecek konusunda bir şey söyleyemiyor. Ama komplo teorisinin bini bir para. Kimine göre birlik dağılabilir. Kimine göre, ABD için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Rothschild ve Rockefeller toplantı üstüne toplantı yapıyorlar ama çözüm yok..

FETÖ’yle birlikte BOP da çöktü ve bütün planlar altüst oldu. Çeyrek asırlık bir senaryo iflas etti. Amerikalıların Gülen’le uğraşacak vakitleri yok. Ama bu adamın daha fazla başlarına bela olmasını istemiyorlar, onun için ne yapacaklarını bilmiyorlar..

Trump’ı göndermek zor değil de, o gidince ne olacak? Onun yerine kimi getirecekler.. Bu sorunun cevabını bulsalar bir dakika beklemezler. Trump ise ürkmüş vaziyette, fincancı dükkanına girmiş fil gibi.. En son Mass Media’ya vurdu. Onlar zaten her gün vuruyorlar.

ABD örtülü bir savaş yaşıyor. Evet, bunun adını koyalım. Bu ABD’nin kendi iç soğuk savaşı. Eğer bu süreç yönetilmezse bu hem bir iç savaşa, hem de dünya savaşına dönüşebilir.. Çünkü ABD kendinden ibaret bir ülke olmadığı gibi, BOP ve FETÖ gibi projeler sadece ABD ile başlayıp biten projeler de değil.

ABD eğer Trump ve Gülen’i feda ederek bu krizden kurtulacağına kanaat getirse, bir saniye bile beklemez.. Onları korkutan, yerine kimin geleceği ya da bundan sonra izleyecekleri rota!

FBI’ın Trump’ın, Rusya konusundaki talebine olumsuz cevap vermesi, Trump’a güvenmediğinden değil, Trump’ın geleceğinden emin olmadığını gösteriyor.

FBI ya da CIA sadece Trump’ın geleceği endişesini taşımıyor, kimse ABD’nin geleceğinden emin değil. Kimse AB’nin geleceğinden emin değil. NATO’nun geleceğinden emin mi ki insanlar. BM’nin geleceğinden kim ne kadar emin. İsrail kendi geleceğinden emin mi?

Peki, çıkış yolu hangisi, bu süreçte ülkeleri, toplumu çıkışa götürecek bir lider, bir örgüt var mı?

İşin çok daha vahim bir yanı var, o da “derin gerçek” ortaya döküldü. Ve Trump bu süreçte tek başına değil.. Trump kafası iktidarda olduğu kadar muhalefette de tahripkar olabilir.. Bu durum Trump’la başlayıp biten bir hadise değil.. Bir Trump gider, bin Trump gelir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar