Trump’a hazır olun..

Kamuoyu araştırmaları eşit gösteriyor: % 46 - % 46, Liberaller % 7, Yeşiller % 2.. Sonuç küsuratla belli olacak. Kim kazanırsa kazansın rahat bir dönem geçirmeyecek.. Suriye istihbaratının elinde, ABD askerlerinin, Deyr-ez...

Kamuoyu araştırmaları eşit gösteriyor: % 46 - % 46, Liberaller % 7, Yeşiller % 2.. Sonuç küsuratla belli olacak. Kim kazanırsa kazansın rahat bir dönem geçirmeyecek..

Suriye istihbaratının elinde, ABD askerlerinin, Deyr-ez Zor yakınlarında ordu mevzilerine düzenlenen bombardıman öncesinde IŞİD militanlarıyla görüşme yaptığını gösteren kayıtlar olduğu belirtildi. Ankara’yı DAEŞ ile ilişkilendirmeye çalışanların kendi karanlık ilişkileri deşifre oldu bu arada.. Güya DAEŞ’e karşı PYD’yi destekliyordu bunlar değil mi. Anlayacağınız “Tavşana kaç, tazıya tut” diyorlar.. Bu bahane ile bölgeye yerleşmeye çalışıyorlar. Yoksa ne Kürt, ne de Selefi dostu bunlar.. Ama birileri de göz göre göre bu kirli oyuna alet olabiliyorlar..

Bizim için ikisi arasında pek de fark yok. Biri havuçla, öteki sopa ile önce sağmaya, sonra kasaba götürecek.. Bizi “uysal koyun” görüyorlar ya!

Bizim Dr. Ramazan Uçar’ın bir narkoz teorisi vardı. Bizi narkozlayıp yapacak bu iş, yani şoklama ile, ötekisi DAEŞ usulü.. Ölümlerden ölüm beğenmek gibi, ya da demokratik bir şekilde celladını seçmek gibi bir şey bu. Zaten bir “derin Amerika” var. O da seçimle gelmiyor.. Bu seçilenler rutin işleri tedvire memur.. 

Amerika, İngiltere, Fransa, Çin ve Rusya seçimleri bütün dünyayı ilgilendiriyor. Çünkü bunlar Güvenlik konseyinin 5 daimi üyesi ve veto yetkisine sahipler.. Kenan Evren’in 5’li çetesi gibi bir şey yani.. Bunlar dünyanın jandarması..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar