Trump giderse

Trump gitsin istiyoruz da, gidince yerine kim gelecek?.. Gelen gideni aratırsa ne olacak!Trump giderse ona vekalet edecek isim ondan daha radikal biri aslında.. Trump’ın öfkesi aklından daha büyük megaloman bir adam. Kendini iktidara taşıyanlara...

Trump gitsin istiyoruz da, gidince yerine kim gelecek?.. Gelen gideni aratırsa ne olacak!

Trump giderse ona vekalet edecek isim ondan daha radikal biri aslında.. Trump’ın öfkesi aklından daha büyük megaloman bir adam. Kendini iktidara taşıyanlara sadakatini ispatlamak için abuk-subuk işler yapıyor. Zaten onu iktidara getirenler de bu pis işleri ona yaptırıp sonra da ipini çekecekler. Ama ardından gelecek olan ondan daha iyi biri olmayacak!

Trump’tan da beterini düşünüp “Ölümü görüp hastalığa razı olalım” demiyorum. Ama demek istiyorum ki, Trump giderse dert bitmeyecek! Uzun soluklu bir mücadeleye hazır olmamız gerek.

Hep diyorum ya, Allah’ın kolaylaştırdığından daha kolay, Allah’ın zorlaştırdığından daha zor bir iş yoktur. O zaman Allah’ın yardımının size/bize ulaşmasını engelleyen cahil ve zalim adamları etrafımızdan uzaklaştırmakla başlayalım işe.

İşte ben asıl, bu konuda içimizdeki hainler ve ahmaklardan korkuyorum. “İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden” “helak” ile sonuçlanacak bir zarara uğrayanlardan olmaktan korkuyorum. Çünkü biliyorum ki, Allah cahil ve zalim bir topluluğa, fasıklar, kâfirler ve münafıklar topluluğuna yardım etmez. Kim onlar derseniz, çevrenize bakın, her tarafta onları görebilirsiniz. Onlar, makam, para, kadın olan her yerde varlar! Onların sözlerine bakmayın, onlar herkese duymak istedikleri şeyleri söylerler. Onlar “Hizbuşşeytan”dırlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar