“Topyekûn savaş”

Tamam Aydın Doğan pes etti. “Yoruldum, oynamıyorum” dedi. Yeni patron Demirören.Dikkat! Aydın Doğan yok ama, Aydın Doğan’ın ortakları artık yeni patronun ortakları olacak. Yani Rizzoli, RTL, Murdoch, Axel Springer ve...

Tamam Aydın Doğan pes etti. “Yoruldum, oynamıyorum” dedi. Yeni patron Demirören.

Dikkat! Aydın Doğan yok ama, Aydın Doğan’ın ortakları artık yeni patronun ortakları olacak. Yani Rizzoli, RTL, Murdoch, Axel Springer ve CNN.. Bunlarım kim oldukları biliniyor.

“İmparator” imparator olmadan önce, yani develer dellal, pireler berber iken Aydın Doğan isimli zat Sirkeci’de oto yedek parçacılığı yapar iken, yani henüz media patronu değilken, Hürriyet ve Günaydın Simavi’lere aitti. Milliyet Abdi İpekçi’nin idi. Sabah gazetesi, Yeni Asır’ın da sahibi Dinç Bilgin’e aitti.

Bir gün Simavi’ler tası tarağı toplayıp gitti. Abdi İpekçi öldürüldü. Sahi bir Asil Nadir vardı değil mi?. Dinç Bilgin piyasadan çekildi. Star’ın sahibi Cem Uzan’dı. Bankası, mediası, telefonu, barajı, partisi vardı, o da gitti.

Yeni patron, Akşam ve Milliyet’le Media’ya giren Demirören. Akşam’ın sahibi bir dönem Ilıcak’lardı. Akşam’da haftada bir uzun bir söyleşi yapıyordum Nazlı hanımın kardeşi Ömer Çavuşoğlu ile. Bir gün M. Ali Ilıcak’la otururken, F. Gülen gelmişti adamları ile birlikte. Ayaküstü birkaç dakika konuştuk, selamlaştık ben de zaten çıkıyordum. FETÖ’nün gazeteleri toplamda 1,5 milyona ulaşıyordu, nerede ise, çoğu bedava dağıtılsa, zorunlu abonelik ve himmet karşılığı, promosyon olsa da, o da gitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar