“Toplumsal cinsiyet” rezaleti

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (07.05.2022)''“Toplumsal cinsiyet” rezaleti'' başlıklı yazısı.

Artık göçmen fahişelerimiz de var, travestilerimiz de. Bir bu eksikti. 

Hadi bakalım, göçmen GENDER’lerinizi ne yapacaksınız görelim. Ukrayna’dan Rusya’dan, Gürcistan’dan gelenler Antalya’da turizm sektöründe, eğlence sektöründe tepe tepe kullanılıyor. Allah belanızı verecek, onların namuslarını pazarlayarak elde edilen paralar kimseye saadet sağlamayacak. Türkiye’yi bu şekilde Katmandu’ya, Asya’nın seks kölelerinin fuhuş pazarına döndüremezsiniz! 

İyi, satılan Yunan adalarından birini alın, çıplaklar kampına döndürün de, Türkiye’den işadamları Yunan adası Mikenos’a gitmesinler.  Yerli ve milli bir çıplaklar kampımız olsun. Sahi kadın erkek ayırımı kalmadığına göre, GENDER kerhanesi kadın ve erkeklere, diğer cinslerle yani BU FAHİŞE VE TÜREVLERİNE ortak hizmet mi verecek! Bunlar artık ülkelerinde kadın-erkek helalarını bile ayırmıyorlar. Batıda pişiyorsa, bize de düşüyor sonuçta. Birileri yarın fiilen bu işi başlatabilir, sahi, o zaman ne yapacaksınız.

Bizimkiler İstanbul Sözleşmesi kapsamında “akademik” olarak “Kadın ve Mekan”ı tartışıyorlar. 

Hangi kadın!? Artık anne-baba, kız-oğlan, hala, teyze, kaynana yok.. Elti-baldız yok. Cinsiyet dediğiniz şey toplumsal anlamda akışkan ve değişken.

Seküler dünyada kadını tartışıyor herkes de, kadınlık ara bir istasyon artık. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar