The Cemaat!

Gülen’in son kehaneti de çözüldü. Yok, atıyor ama tutturamıyor.. Kehanetini update etmesi gerekecek.. “Yanıldım” demeyecek, yeni bir tarihe işaret edecek. Yeni tarih 16 Eylül olabilir. Bayramdan sonra ilk cuma.. Tabii bu...

Gülen’in son kehaneti de çözüldü. Yok, atıyor ama tutturamıyor.. Kehanetini update etmesi gerekecek.. “Yanıldım” demeyecek, yeni bir tarihe işaret edecek. Yeni tarih 16 Eylül olabilir. Bayramdan sonra ilk cuma..

Tabii bu arada boş durmayacak. Bu tür işaret ve kehanetlerle, imalarla uyuyan hücrelerini canlı tutuyor. Dua ve lanet seansları düzenleyerek varlıklarını korumaya çalışıyorlar.. Rüyalar, cifir hesapları, birtakım işaretler bekliyorlar.

Hani deprem olsa “hah” diyecekler. Ya “Amerika yer kabuğunun elektro manyetik alanını bozdu, depremi tetikledi“ diyecekler, ya da “Gülen’in laneti tuttu” diye yorumlayacaklar. Erdoğan hasta olsa, ölse bayram yapacaklar. Elektrikler kesilse, iletişim kilitlense çok mutlu olacaklar.. Dolar fırlasa piyasa dursa, o zaman değme keyiflerine.. Onlar bir avuç şizofren, megaloman, biyonik robot, halüsinasyon gören adam, bütün bir toplumu bir tiyatronun figüranı olarak görüyor..

Akil adamlar olarak bir grubla Doğu Anadolu’ya gitmiştik. Bir öğretim üyesi geldi, “Hocam burada öyle öğrenciler var ki, Türkçe’yi bile doğru düzgün bilmiyor, soru soruyorsunuz soruyu anlamıyor.. Liseyi bile bitirecek düzeyde olmayan bu kişiler, üniversite sınavlarında çok yüksek puanlarla gelmişler ve bölgedeki en iyi bölümlerde okuyorlar.. Sınavlarda hiçbir başarısı olmayan bu çocukların üniversite sınavlarında bu kadar yüksek puan almaları mutlaka araştırmalıdır” diyordu..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar