Tekrar tekrar söylüyorum

Neyse ki, son KHK ile bir takım göreve iadeler oldu ve yeni tesbit edilen bir takım FETÖ’cüler kamudan uzaklaştırıldı. Bir kısım davalar karar merhalesine gelirken, bir takım davalar yeni açılıyor. Örgüt...

Neyse ki, son KHK ile bir takım göreve iadeler oldu ve yeni tesbit edilen bir takım FETÖ’cüler kamudan uzaklaştırıldı. Bir kısım davalar karar merhalesine gelirken, bir takım davalar yeni açılıyor. Örgüt direnmeye devam ediyor. Bir yandan iman ettikleri kehanetin gerçekleşmemesi ihtimali onlara göre yok. Öte yandan, içinde herkesin olduğu bir projenin başarılamamış olması mümkün değil.

Tamam, içimizdeki kimi işbirlikçi hainleri bugün için uzaklaştırmak mümkün değil. Bu iş biraz zaman alacak. Ama şu insan kaynakları, teftiş kurullarındaki kripto FETÖ’cüleri bir an evvel uzaklaştıralım.

Emeklilik yaşına gelmiş, MHP geleneğinden gelen birinin subay oğlu ordudan atılmış. “Vatan haini damgasını vuracaklarına alnıma sıksınlar daha iyi” diyor.

Bakın şu soru artık yüksek sesle soruluyor: Bankada hesabı olanı FETÖ’cü diye görevden alıyorsunuz da, o banka yöneticisi niye dışarıda. Hatta finansla ilgili kamu kurullarında görev yapıyorlar. Okullarına, dershanelerine çocuğunu göndereni görevden alıyorsun da, okulun yöneticisi neden dışarıda! Memuru alıyorsun şef dışarıda!. İşçiyi alıyorsun patron dışarıda.

Bakın bunlar yeni planlar, oyunlar peşinde. Halk ayaklanması çıkartmak için her yönü deneyecekler. Suikast planları yapıyorlar. Biliyorsunuz 1 Mayıs da boşa çıktı. Sırada Ramazan vardı, o da olmadı. Kurban Bayramı öncesi, 30 Ağustos öncesi, Eylül, Ekim, hep uzattılar olmadı, ama inatlarından vazgeçmeyecekler. Görünen o. 2017 sonu diyecekler, 2018 başı diyecekler. Bahar diyecekler, sonbahar diyecekler. Dilin kemiği yok ki! Ama seçimden önce bir şey yapacaklar.

ByLock işini sulandıralım dediler, o da olmadı. Ama hâlâ o konu masada. Hem ByLock serverinin klonlanmış olması, hem de arşivin ele geçmesi sonucu planları altüst oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar