Tavşana kaç, tazıya tut!

Bunun adı “Kontrollü bunalım stratejisi”dir. Önce DAEŞ’i salar, arkasından sen girersin.  Özdemir Sabancı’yı DHKP-C öldürmüştü değil mi? Onu koruyan kim, nerede koruyor.. Marksist...

Bunun adı “Kontrollü bunalım stratejisi”dir. Önce DAEŞ’i salar, arkasından sen girersin. 

Özdemir Sabancı’yı DHKP-C öldürmüştü değil mi? Onu koruyan kim, nerede koruyor..

Marksist olduğunu söyleyen PYD’nin karargahında Amerikan bayrağının ne işi var? ABD, neden bir müttefikine karşı bir terör örgütü ile işbirliği yapsın ki, değil mi? Bu işler böyledir..

Şeytana pabucunu ters giydiren işler bunlar..

BÇG ile İslam’a sopa gösterirler, Fetullah’ı arkasında elinde havuçla aramıza salarlar..

Kalkancı BÇG’nin FETÖ taktiğini denemesidir.. FETÖ de KCK ile kol kola girerken aslında BÇG taktiği deniyor. Oysa daha önce hükümet, “dağda savaşı bırak düz ovada siyaset yap” diye KCK’yı silahını bırakıp, şehre davet ederken, FETÖ KCK’ya operasyon yapıyordu. Bugün kol kola girdiler.. 

CHP HDP ile bir araya geldi. FETÖ’cüler ile CHP arasında halen yakın ve sıcak ilişkiler var. Ama öte yandan FETÖ’cülerin Mustafa Kemal’le sorunları devam ediyor. Hatta bu konuyu kaşıyarak AK Partililer üzerinden bir komploya dikkat etmek gerek.

Kemalistler İslam’ı ekonomik, sosyal, siyasal hayattan silmeyi hedeflemişlerdi. FETÖ, kaleyi içeriden fethedip, İslam’ı dönüştürmek istiyordu.

FETÖ’cüler Kemalizm üzerinden ulusalcıları provoke etmek için bir hamle yapabilirler mi?

CHP’liler oynanan bu derin oyunun pek farkında değiller.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar