Şu FETÖ yapılanmasını yeniden araştırsak

FETÖ yapılanması ile ilgili birçok yeni bilgiye ulaşıldı, ama daha hiç kapağı açılmamış konular da var bu arada.Geçen gün Nurettin Veren yazdı, ben de destek veriyorum. Bu defa...

FETÖ yapılanması ile ilgili birçok yeni bilgiye ulaşıldı, ama daha hiç kapağı açılmamış konular da var bu arada.

Geçen gün Nurettin Veren yazdı, ben de destek veriyorum. Bu defa Cumhurbaşkanlığı tarafından bu konu ile ilgili DDK başkanlığı çatısı altında yeni bir araştırma komisyonu kurup, hem mahkeme belgeleri, iddianameler, duruşma tutanakları yeniden incelenmeli, hem de itirafçıların verdikleri bilgiler, kişilerin adları gizli kalmak sureti ile yeniden değerlendirilmeli. Emniyetteki ifadeler, MİT ve emniyet istihbarata ulaşan bilgiler yeniden toplanmalı. O da yetmez, bu konu ile ilgili olarak Nurettin Veren gibi mutlaka dinlenmesi gerekirken dinlenmeyen bir sürü isim var, onlar da dinlenmeli.

Mesela beni de çağırmadılar. Oysa benim anlatacaklarım vardı.

Eski dinlenen kişiler de, eldeki veriler toplandıktan sonra, ilişkilendirilmiş bir veri tabanında sorgulandığında, çelişkili ifadeler üzerinden yeni sorgulamalar yapılabilir..

Bu işin, Media, Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK ayağı ayrı ayrı sorgulanmalı. Bu işin finans, uluslararası ilişkiler ve örgütlerle ilgili ayağı önemli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar