Son haftaya girerken

Şunun şurasında referanduma bir hafta gibi kısa bir zaman kaldı.. Bu hafta sonu, son hafta sonu. Önümüzdeki pazar sandığa gideceğiz.. Son durum AK Parti’nin yükselişi devam ediyor, CHP ve HDP çözüldü....

Şunun şurasında referanduma bir hafta gibi kısa bir zaman kaldı..

Bu hafta sonu, son hafta sonu. Önümüzdeki pazar sandığa gideceğiz..

Son durum AK Parti’nin yükselişi devam ediyor, CHP ve HDP çözüldü. Meral Akşener zaten buharlaştı. FETÖ’cüler her zaman olduğu gibi 16 Nisan’dan önce bir darbe bekliyorlar. Gülen’i sorarsanız, o şimdi kendini kurtarma derdinde..

CHP’nin “denize dökme” hikayesi geri tepti.

Ankara Fırat kılıcını kuşanırken, Trump cephesinde yeni gelişmeler var. Pentagon Rakka’ya girmeye hazırlanıyor. Hem de yanına PYD’yi alıp. Çünkü kendi girmezse Türkiye girecek.. Bu arada PYD Membiç’e sıkışıp kalmıştı, böylece Rakka’ya doğru genişlemiş olacaklar. Bu arada Esed’in kimyasal gaz kullanmasına karşı BMGK’nın aldığı karar ve Trump’ın bu gelişmeler karşısında sesiz kalmayacaklarını açıklaması, Suriye’de Esed rejiminin sonunun yaklaştığını gösteriyor. Tabii arada Rusya’da patlayan bombaları da bir kenara not etmek gerek.

Son haftaya girerken, Hayırcıların referandumda hezimete uğrayacağının ortaya çıkması ile bir süreden beri kesilen bomba sesleri yeniden duyulmaya başlarsa bu sürpriz olmamalı ve bu konuda gerekli tedbirlerin de alınması gerek..

Referandum sonuçları 3 aşağı 5 yukarı belli olunca, herkes referandum sonuçlarının ekonomiye, siyasete, toplumsal barışa, turizme nasıl yansıyacağı üzerinde tahminler yürütmeye başladı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar