Sizin dininiz size!

Sizin dininiz size. Bizim dinimiz bize. Elbette, “bizim bu dünyada tartışıp durduğumuz şeylerin hakikatinin bize gösterileceği bir gün” var. Biz böyle iman ediyoruz.

Bizim iman ettiğimiz kitap bize, “Allah’a ortak koşmayacaksın, cinayet işlemeyeceksin, yalan söylemeyeceksin, zina etmeyeceksin, domuz yemeyeceksin, riba almayacaksın, şarap içmeyeceksin (…)” diyor.

Hürriyet’te bir haber: “MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tokyo’ya gidecek olan “File’nin Sultanları” ile ilgili sosyal medya hesabından çirkin bir mesaj paylaşan MHP’li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.” Bu MHP “kanımız aksa da zafer İslam’ın” diyen bir parti idi aklımda kaldığına göre. Hürriyet de artık “Bizimkilerin”, o hangi “bizimkiler”se..

Ne demiş Birol Şahin, “Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar