Siyonistler! Kendi cehennemine sırtında odun taşıyanlar

“Kuzu altıncı mührü açınca, büyük bir deprem olduğunu gördüm. Güneş keçi kılından yapılmış siyah bir çul gibi karardı. Ay baştan aşağı kan rengine...

“Kuzu altıncı mührü açınca, büyük bir deprem olduğunu gördüm. Güneş keçi kılından yapılmış siyah bir çul gibi karardı. Ay baştan aşağı kan rengine döndü.” (İncil. Esinleme 6. Bölüm, Yedi Mühür)

Korkuyorlar. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Kimi Tanrıyı kıyamete zorlamaya devam ediyor aklınca, kimi ne yapacağını bilmiyor. Batı dünyası teolojik bir travma yaşıyor.

ABD’nin şimdi İran’a yönelik meydan okuması, İsrail’in “Ulus devlet” ilanı bu korkunun bir tezahürü olabilir.

İsrail saldırıyor. İsrail’de liberal kesimden büyük tepki alan, İsrail’in bir Yahudi devleti olduğunu, laik kanunların yetersiz kaldığı yerde dini kanunlarını referans alınması gerektiğini ifade eden kanun 62’ye karşı 55 oy ile İsrail meclisi Knesset’te kabul edildi.

Bakın, Kudüs’ün başkent ilan edilmesinin ardından, bu karar Siyonistler için en önemli bir karar. Bunun bir sonraki adımı Mescid-i Aksa’nın yıkımı ve yerine Süleyman Mabedinin inşası adımı olacaktır.

Mescid-i Aksa’ya yönelik Siyonistlerin saldırıları geçen yıla göre % 50 oranında arttı ve Müslümanların Mescid-i Aksa’yı ziyaretlerine yönelik sınırlandırmalar da aynı şekilde artırılmaya devam ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar