Seçime doğru

Hassas bir bölgede bulunuyoruz. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Darbe, terör, savaş baskısı altında spekülatif ve manipülatif bir ortam söz konusu. Dolayısı ile hayırlısı ile şu başkanlık ve...

Hassas bir bölgede bulunuyoruz. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Darbe, terör, savaş baskısı altında spekülatif ve manipülatif bir ortam söz konusu. Dolayısı ile hayırlısı ile şu başkanlık ve milletvekili seçimi ile başlayıp, yerel yönetimler seçimi ile tamamlanacak olan bu seçim tartışmalarının sonuçlandırılması gerek. 

Standart & Poor’s yine yaptı yapacağını. Batı bildiğiniz gibi. Elinden geleni arkasına koymayacak. Onlar asıl ittifaklarını FETÖ ve PKK ile kurdular.

Başkanlık için aday olanlar artık netleşti. Erdoğan, İnce, Akşener, Karamollaoğlu, Demirtaş ve belki Perinçek. Milletvekili adayları önümüzdeki günlerde netleşecek. 

Son dakika sürprizi CHP bloğunda HDP yok. BBP, AK Parti ve MHP ile birlik oldu.

Uzun, gerilimli bir sürece hazır olalım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar