Sam amca, sen de biliyorsun ki!

PYD’in vurulması DAEŞ ile mücadeleye zarar verirmiş. Hadi oradan.. Önce DAEŞ’i oraya girdiriyor, sonra da onları oradan çıkartma bahanesi ile oraya PYD’yi yerleştiriyor, onlara alan açıyorsun. Sam amca! Sen pekala...

PYD’in vurulması DAEŞ ile mücadeleye zarar verirmiş. Hadi oradan.. Önce DAEŞ’i oraya girdiriyor, sonra da onları oradan çıkartma bahanesi ile oraya PYD’yi yerleştiriyor, onlara alan açıyorsun. Sam amca! Sen pekala bilirsin ki, bunlar senin “iyi çocuklar”ın işi. “Tavşana kaç, tazıya tut” oyunu oynuyorlar.. Hani şu “kontrollü bunalım stratejisi” dedikleri şey var ya ondan.. Hatırlarsanız soğuk savaş yıllarında sağ-sol diye aynı ülkenin çocuklarını birbirine kırdırmıştınız ya, işte öyle bir şey. Ne iş çıkartmıştınız ama, aynı silahla, hem sağ hem de sol kahveleri taratmıştınız da insanları birbirine düşürmüştünüz. Ne günlerdi ama..

Çok akıllısın ya, orada kendine bağlı bir Kürt bölgesi icad etmeye çalışıyorsun..

DAEŞ ile böyle mücadele olmaz.. DAEŞ işin kandırmacası.. Aslında PYD de öyle. Ama şimdi sizin amelinize hizmet ettiği için destekliyorsunuz, yoksa yarın, söz dinlemediklerinde, onlara ihtiyacınız kalmadığında iplerini çekersiniz. Batılılar binmeyecekleri atı beslemezler..

PDY’yi niye destekliyor, ona ikamet izni veriyor ki! İslam yayılsın diye mi, Gülen’e aşık olduğu için mi? Bulmuş bir piyon kullanıyor.. Batılıların ilkeleri yok, çıkarları var. İlkeleri makyaj malzemesi, ya da acıkınca yedikleri “helvadan put” gibidir..

Bak! Sisi’nin artık kullanım süresi doldu, onu postalarlar. İtiraz edecek olursa da kötü şekilde cezalandırırlar.. Yolsuzluklarını dökerler ortaya, yüz kızartıcı suçlarını yayınlarlar, halkın önüne atarlar linç ettirirler, ya da hapse tıkarlar, dünyada kaçacak yer bulamaz. Söz dinlerse ölene kadar yaşayacağı bir yer bulurlar ona, zaten besleyeceklerse çok da yaşatmazlar. “Hasta oldu” derler ve ölür! Daha doğrusu öldürülür.. Onunla mı uğraşacaklar.. Piyasada Sisi adayı mı yok.. Elini sallasan 50’si!

Bizde de öyle değil mi, hâlâ, “Erdoğan giderse!..” diye ABD’ye, İngiltere’ye göz kırpan, kıvırtan bir sürü “belhum adal” karakterli “insanımsı” dolaşıyor ortalıkta.. Bugün bunların bazıları Erdoğan’ın, Yıldırım’ın arkasında fotoğraf karesine girmek için elde bayrak meydanlarda.. Siz teşvik çıkartıyorsunuz, hemen bunlar devreye girip o fonları nasıl birilerine kanalize edecekler onun için devreye giriyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar