Rubin ya da!

Sibel Edmons ne diyordu: Saldıracaklar! Hem de “Topyekûn”! Var güçleriyle diyordu. Erdoğan kötü örnek(!) olmuştu.. Kime “One minute” diyorsun sen?  Kime parmak sallıyorsun!, “Dünya...

Sibel Edmons ne diyordu: Saldıracaklar! Hem de “Topyekûn”! Var güçleriyle diyordu. Erdoğan kötü örnek(!) olmuştu.. Kime “One minute” diyorsun sen?  Kime parmak sallıyorsun!, “Dünya 5’ten büyüktür” ne demek..

Eski FBI çalışan Sibel Edmonds, 16 Nisan’da yapılacak referanduma yönelik açıklama yaptığı videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast planı yapıldığını iddia etti.

FETÖ’cü şizofren, 16 Nisan’dan önce işlerin tersine döneceğini ve hesap soracaklarını bağırıyordu mahkeme salonunda.. Aslında, ellerinden geleni arkalarına koymayacaklar. Bu da bir gerçek.. Bunlar “biyonik robot”, “Mankurt”, “sistematik geri zekalı”!

FBI eski çevirmeni Sibel Edmonds, internet ortamında katıldığı bir söyleşide, açık açık “15 Temmuz darbe girişiminin, CIA-Gülen işbirliğiyle hazırlanmış bir darbe provası olduğunu” söyledi.

Kim bu Sibel Deniz Edmonds? Eski bir Federal Soruşturma Bürosu (FBI) çevirmeni ve Ulusal Güvenlik Muhbirleri Birliğinin (NSWBC) kurucusudur. Edmonds Mart 2002’de FBI’nın Washington ofisinden uzaklaştırıldı ve o da zaman zaman internet üzerinden bildiklerini açıklamaya başladı.

O, İran Azerisi bir baba ve Türk bir annenin kızıdır. Edmonds 1988’de ABD’ye öğrenci olarak gitti. George Washington Üniversitesi’nde psikoloji ve ceza hukuku öğrenimi gördü. George Mason Üniversitesi’nde kamu politikası ve uluslararası ticaret alanlarında yüksek lisans yaptı. Daha önce İran ve Türkiye’de bulundu.. İyi derecede Türkçe, Farsça, İngilizce ve Azerice bilmektedir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar