Referandum ve “Post FETÖ” belası

Başımızda iki tane bela var. Başımızda FETÖ, DAEŞ, PKK, PYD, DHKP-C belaları var, ama bu iki bela, “POST FETÖ” belası.. Biri, eski FETÖ’cüler, kendi aralarında yeniden örgütleniyorlar. Bu...

Başımızda iki tane bela var. Başımızda FETÖ, DAEŞ, PKK, PYD, DHKP-C belaları var, ama bu iki bela, “POST FETÖ” belası..

Biri, eski FETÖ’cüler, kendi aralarında yeniden örgütleniyorlar.

Bu adamlardan bir grubu başka gruplara sızarak kendini orada gizlemeye çalışıyor ama bir yandan da orada kendilerine göre yuvalanmaya, örgütlenmeye çalışıyor. Bir başka grup da bunlarla temas kurarak, bunları kendi şemsiyesi altında toplayarak profesyonel bir gizli ordu kurmaya çalışıyor..

Bakın bu adamlar zaten devletin belli noktalarında yıllarca bulunmuş kişiler. Belli kripto görevler üstlenmişler ve kadrolar içinde yer almışlar..

Birçok yerli-yabancı istihbarat örgüt elemanları ile garip-karmaşık ilişkiler içindeler.. Yeni oluşum bunları bir araya getirerek, ülke içinde iktidara aday derin-gizli bir çeteye dönüşürken, öte yandan yabancı istihbarat örgütleri ile tepedekiler bir araya gelerek pazarlıklar yapıyorlar ve işbirliğine gidiyorlar..

Bu gruptakilerin hemen hepsi bugün için “Reisçi” görünüyor.. Bir şekilde merkeze yaklaşmaya çalışıyorlar.. Referandumda da Reisçilik yapacaklar. Hesapları, Reis sonrası ile ilgili.. Referandumdan sonra, bir anda bu defa da Reis’e yönelik suikast planlarının içinde yer almaları sürpriz olmaz.. Onların hedefi iktidara ulaşmak.. Kripto özellikleri ile, din, milliyet, adalet, barış, özgürlük, demokrasi, menfaat her şeyi çok kolay kullanabilirler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar