Referandum sonucu düşük “evet” çıkarsa!..

Adalet Bakanı geçtiğimiz günlerde ilginç ve önemli bir açıklama yaptı ve ABD’nin bizden FETÖ ile ilgili, daha fazla bilgi, belge ve kanıt istemesine gerek olmadığını, lideri kendi ülkesinde yaşayan bir...

Adalet Bakanı geçtiğimiz günlerde ilginç ve önemli bir açıklama yaptı ve ABD’nin bizden FETÖ ile ilgili, daha fazla bilgi, belge ve kanıt istemesine gerek olmadığını, lideri kendi ülkesinde yaşayan bir örgüt hakkında kendilerinden daha fazla bilgiye sahip olduğunu düşündüklerini söyledi..

İroni yüklü bir açıklama!

Sahi, Ankara da, NATO müttefiki bu ülkeden, kendi ülkesinde yaşayan örgüt lideri hakkında bilgi istese nasıl olur..

Eğer “bilgi sahibi olmadıklarını” söylerlerse bu iki anlama gelir.. 

1-Biliyoruz, ama size söylemek istemiyoruz!

2-Kendi adamımızı size niye ihbar edelim ki!

ABD’nin FETÖ’yü bilmiyor, takip etmiyor olması diye bir şey yok.. ABD doğrudan bu işin içinde. Bu Made in USA bir projedir ve kesinlikle CIA MİT’den, Amerikan devleti Ankara hükümetinden FETÖ hakkında çok daha fazla şey biliyordur..

Bu işi FBI da biliyor NSI da. Bu işi MOSSAD da biliyor, Vatikan da, Almanya da, Fransa da, İtalya da ve tabii Papa da!

Gülenler bunların ayrısı gayrısı yok ki!

Peki biz niye bu konuda batıya bilgi, belge, kanıt gönderiyoruz.. Açıkça söyleyelim. Onlar da, bizim, bu işin içinde, önünde, arkasında, altında-üstünde kendilerinin olduğunu bildiğimizi biliyor..

Aslında, sanırım Adalet Bakanı bu açıklaması ile bunu demek istedi..

Gülen’in aleyhine ABD’ye daha fazla bilgi, belge, kanıt göndermek bu komediye figüran olmaktan başka bir anlam taşımaz. Amerikan yönetimi ipe un seriyor. Oyalıyor, zaman kazanmaya çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar