PDY ve cürmü atfi!

Önümde onlarca mektup, onun da birkaç katı mesaj ve şikâyet var. Haksız görevden alma ve gözaltılardan şikâyet var. Hadi gözaltılarda savcılık, mahkeme aşaması var. Ama görevden almalarda...

Önümde onlarca mektup, onun da birkaç katı mesaj ve şikâyet var. Haksız görevden alma ve gözaltılardan şikâyet var. Hadi gözaltılarda savcılık, mahkeme aşaması var. Ama görevden almalarda, kişiler FETÖ’cü olmak gibi bir suçla kendisi savunmadan mahkûm ediliyor.. Neyse ki, bu konuda itiraz yolu açıldı ve artık hem görevden almalar, hem de inceleme sonucu yanlışlık tesbit edilenler göreve iade edilmeye başlandı.

Görevden alınanlardan görevine iade edilenler konusunda, görevden alınma işleminde kusurlu bulunanlar hakkında da işlem yapılmalı, kasıt varsa onlar da cezalandırılıp görevden el çektirilmeli. İnceleme sonucu, suçu sabit görülenler savcılığa sevkedilmeli, Tekrar söylüyorum; suçsuz insanları suçlayanlar hakkında, görevden almaya esas ihbar ya da takdir yetkisi kullananlar hakkında idari ve hukuki soruşturma başlatılmalıdır..

Ve kasten, FETÖ’cü olmadığı halde birileri, birilerini kasten FETÖ’cülükle suçlanıyor ve bunu tekrar tekrar yapıyorsa, ortada bir taksir yok, teammüd varsa o kişi çok daha ağır bir şekilde cezalandırılmalı. Hele hele eskiden orada olup da bugün FETÖ ile canla başla mücadele eden birileri, kripto FETÖ’cüler tarafından bir şekilde cezalandırılmaya kalkılıyorsa, o zaman bu işin kime hizmet ettiğine dikkat edilmeli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar