“Paralel devlet” ve “paralel din”

22 Kasım 2000 yılında “Dinle ey İsrail” diye yazmışım. Batı cephesinde yeni bir durum yok.. Bugün de “Dinle ey ABD” diyeceğim.. ABD’ye! Size ihtiyacımız yok. Sizin bize ihtiyacınız yoksa, bizim size...

22 Kasım 2000 yılında “Dinle ey İsrail” diye yazmışım. Batı cephesinde yeni bir durum yok.. Bugün de “Dinle ey ABD” diyeceğim..

ABD’ye! Size ihtiyacımız yok. Sizin bize ihtiyacınız yoksa, bizim size hiç ihtiyacımız yok. Bize Allah yeter. NATO’dan da ayrılabiliriz.. Üslerini de al git! AB’den de ayrılabiliriz. Savaşlara, darbelere engel olamayan, terörle baş edemeyen, 5’li çetenin oyuncağı olan aceze bir BM’ye de ihtiyacımız yok.. “Dünya 5’den büyüktür”. İnceldiği yerden kopsun. 5’li çete kendi kurdurduğu bir kukla terör örgütü ile savaşıyormuş gibi yapıp dünyayı oyalıyor. Güya ABD, NATO, AB ülkeleri bir terör örgütü ile baş edemiyor.. Kimi kandırıyorsunuz. Bir İsrail’le başedemiyor. Bizimle müttefiksiniz ama bizim düşmanımız bir terör örgütü ile işbirliği yapıyorsunuz.

Samimi değilsiniz.

Sahi, mesela, terörist Fehriye Erdal’ı niye iade etmiyorsunuz?.

Bu arada önce Kur’an’dan bir mesaj; “Size ne oluyor da, ‘Ey Rabbimiz, bizleri halkı zalim olan şu memleketten çıkar, katından bize bir dost / veli ve bize katından bir yardımcı gönder’ diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların uğrunda savaşmıyorsunuz?”

Dinle ey “Beyaz adam”!

Utan! Titre! Dünyanın karasal büyüklüğünün üçte biri büyüklüğündeki bir kıtada yaşayan dört ırktan biri olan Kızılderililerin en önemli bilge reislerinden Duvarmish’lerin lideri Seatle’nin laneti peşini bırakmayacak!

Gülen’i iade etmeyecekler göreceksiniz. Kendi ajanlarını, uşaklarını, işbirlikçisini teslim etmeyecek. Ya kaçırırlar ya da infaz ederler.. Yarış atlarından sütçü beygiri olmaz..

Gülen uluslararası sistem tarafından çeyrek asırdır kullanılan bir ajan. Bu projeye yüz milyarlarca dolar harcanmış. 140 ülkede örgütlü bir yapı..

Sözkonusu olarak sadece Türkiye Cumhuriyeti değil. Türkiye üzerinden hedefte bütün İslam ülkeleri var. Bu işin ana ayağı “paralel devlet”den önce “paralel din”.

Bu ajan 1960’ın başından itibaren askeri bir ajan.. Askerde iken de telli muharebe istihbarat eri. Ömrü bu işlerde geçmiş biri.. Megaloman, psikopat bir adam.. Onun kadar onun peşine takılanlar da aslında sirayet eden bir psikolojik hastalıkla malul.. Müthiş bir ipnotik etkiye sahip, çevresindekiler de medyumik karakterli insanlar.. Bu gizli ordu tamamen biyonik robotlardan oluşuyor

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar