Orduda ve kamuda bu kadar FETÖ’cü var mı?

Kamu’da ve Ordu’da FETÖ’cülerin sayısı  % 5 ile % 75 arasında değişiyor.. Önce şunun altını çizelim: Tutuklananların tamamı FETÖ’cü değil.....

Kamu’da ve Ordu’da FETÖ’cülerin sayısı  % 5 ile % 75 arasında değişiyor..

Önce şunun altını çizelim: Tutuklananların tamamı FETÖ’cü değil.. Gözaltına alınanlar var, alınacak olanlar. Bunları şu şekilde tasnif edebiliriz. Bunların % 25’i kripto.. 

% 25’i, ‘Bunlar iktidara geliyorlar, güç bunlarda’ diye bunlara yakın duran, menfaat uğruna bu hainlerden yana gözüken alçaklardır.. Bunlar menfaatleri nerede ise orada olurlar. Kemalist de olurlar, solcu da, bunlar için farketmez. Ülke işgal edilse bunlar işgalcilerden yana olurlar.. Kendi kendilerine söyledikleri yalan da şudur: “Biz devlete hizmet ediyoruz, makama hizmet ediyoruz, orada kim oturuyorsa sadakatimiz o makamda oturanadır”.

% 25’i tehdit, şantaj veya rüşvetle teslim aldıkları adamlar. Son grupta ise, başka zihniyetteki adamlar. CIA, MOSSAD bağlantılı, MI5 bağlantılı,Masonik zihniyette, Alevi, sol, Liberal kesimden kişiler de var. Mesela daha önce BÇG’li iken daha sonra Paralelle, daha doğrusu Paralelin ilişki kurduğu kişiler. Mesela Güven Erkaya’nın Deniz Kuvvetleri’nde oluşturduğu genç kadrolar, bu darbe planında Paralelcilerle birlikte hareket etmişler.. BÇD, ADD çizgisindeki adamlar da bunlara destek vermiş. Bunların bir kısmı Erdoğan’dan, AK Parti’den kurtulmak için şeytanla bile işbirliği yapacak adamlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar