“Onur” = “Adalet”

Al CHP’nin “Adalet”ini, vur LGBTİ’nin “Onur”una.O “onur” dedikleri şey, nasıl insanın, ailenin onur, iffet ve haysiyetine karşı açık ve kaba bir saldırı ise, CHP’nin “Adalet”...

Al CHP’nin “Adalet”ini, vur LGBTİ’nin “Onur”una.

O “onur” dedikleri şey, nasıl insanın, ailenin onur, iffet ve haysiyetine karşı açık ve kaba bir saldırı ise, CHP’nin “Adalet” dediği şey de öyle bir şeydir.

CHP’nin “Adalet dediği şey, olsa olsa “Hitler’in, Stalin’in adaleti olur. Bu adalet “İstiklal Mahkemeleri”nin adaleti olur, Yassıada, Kenan Evren, Engizisyon adaleti olur! “İstiklal Mahkemeleri” diye Müslüman ahaliyi nasıl esarete mahkûm ettiklerini tarih okuyan herkes bilir. İstiklal harbine can ve ruh veren bir imanı ve halkı nasıl ötekileştirdiklerini tarih yazar!

“Bülbüllere emir var, lisan öğren vakvak”tan. Bu anlamda Kılıçdaroğlu’nun “Adalet yürüyüşü” aslında bir mizah romanına ya da tiyatrosuna konu olacak bir şovdan başka bir şey değil.

Bakın, bu LGBTİ’lilerin onur yürüyüşü bariyeri aşılsın, isteyecekleri, fahişeler için özel bir gün. Adına “Valentino day” gibi bir şey derler, sonra da İstanbul’u Rio de Janerio’ya dönüştürmek isterler. “Faşingin merkezi Rio değil İstanbul” diye bayrak açarlar..

Ellerinden gelse LGBT camii de açarlar. “LGBT’li imam” hayali kurarlar. Travesti bir imam, ya da dövmeli, piercingli, bir kadın, bir erkek, eş imamlı, müzikli, korolu, danslı bir cemaat..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar