Oltaya din takarak Müslüman avlamak

Münafık; kâfirden eşeddir. İnsanları Allah’la aldatan, dindar görünen bir dinsizdir o.Biliyoruz, “Bir hırsız bir bağdan bir bostan çalar, ama rüşvet alan biri bir bostan karşılığı bir...

Münafık; kâfirden eşeddir. İnsanları Allah’la aldatan, dindar görünen bir dinsizdir o.

Biliyoruz, “Bir hırsız bir bağdan bir bostan çalar, ama rüşvet alan biri bir bostan karşılığı bir bağı satar.” 

Haram yiyen, yediği haramı gizlemek için namaz kılarak, hacca giderek, hayır yapar gibi gözükerek, günahlarını azaltmaz. Aksine artırırlar. Onların kıldıkları namaz namaz değil, hac hac değil, hayırları hayır değil. Kem alat ile kemalat olmaz!

Vergilendirilmiş kazanç kutsaldı değil mi? (Haşa) Matild hanımın fuhuş sektöründen kazandığı parayı ne yapacağız bu durumda. “Seküler kutsal”lar icad ediyoruz görüldüğü gibi! Tek seküler kutsal da bu değil. Matild hanıma “iffet ödülü” versek nasıl olur, hani şu vergi rekortmenimiz, bizim “kutsal fahişe”mize!? Haşa, bizde böyle şey olmaz, ama Hristiyanlıkta “Kutsal Fahişe”lik var. Fahişe tevbe eder ve bütün varlığını kiliseye bağışlar, daha sonra da rahibe hayatı yaşamaya söz verirse, kilise onun günahını çıkartır ve ömür boyu bakma garantisi verir. O da kutsal fahişe olur.

Yahudilerin de günah keçisi var, günahkârların günahını keçiye yükleyip yakıyor ya da uçurumdan aşağı atıyorlar. Bizim günahkârlar hacca gidip-gelince günah defterini sildirdiklerini düşünürler, hem de aynı yola devam ettikleri halde. Ne olacak ki, bir sene sonra yine gider, yine sildirirler. (Tevbe estağfurullah). Bu tür ucuz çözümler olduktan sonra kimi tutabilirsiniz ki, bir CHP/HDP’linin, Antep’te CHP Belediye Başkanının Gaziantep’te kurban keserek genelev açması gibi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.044 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar