“Olmaz, olmaz” deme, olmaz olmaz!

- Bundan sonra darbe, marbe olmaz! - Yok canım.. - Darbe kapıda! - Yok canım.. Korkmaya gerek yok, ama tedbiri elden bırakmayalım.. Birileri, ne maşaGülen, ne de efendileri, Türkiye üzerindeki hesaplarından, planlarından...

- Bundan sonra darbe, marbe olmaz!

- Yok canım..

- Darbe kapıda!

- Yok canım..

Korkmaya gerek yok, ama tedbiri elden bırakmayalım.. Birileri, ne maşaGülen, ne de efendileri, Türkiye üzerindeki hesaplarından, planlarından vazgeçmediler, vaz geçmeyecekler..

Ekim zor bir ay. Daha doğrusu Kasımda ABD seçimleri var. Dünya diken üstünde.. ABD seçimlerinden aslında bir huzur çıkmayacak. Kim kazanırsa kazansın bıçak sırtı bir kazanım olacak bu ve gelecek günler belki de geçen günleri aratacak..

ABD önemli bir devlet, önemli bir güç.. ABD büyük bir put, ondan dökülecek taşlar birçok ülkenin felaketi olur.

ABD “Hasta adam”. Globalistler, Demokratlar, Cumhuriyetçiler ayrı tellerden çalıyorlar.

Rothschild’ler kendi başlarının çaresine bakıyor, Nevada’ya göçüyorlar.. Dünya yeni bir terör dalgası ile sarsılacağa benziyor ve darbelerle tabi.. 

ABD güçlenirse halka karşı darbe, ABD zayıflarsa dikta rejimlerine karşı halk darbesi olur.

ABD kendi dertleri ile baş edemez hale gelirse, dağılabilir, AB’nin sonu olur. Dünya dengeleri radikal olarak değişebilir. Demokrasi, insan haklarıve hukuk devleti bir kenara bırakılır, politikacılardan çok askerler konuşmaya başlar..

ABD ve AB’nin pozisyonunu koruyabilmesi için Türkiye’ye, Türkiyeüzerinden İslam ülkelerine ihtiyacı var. FETÖ ve BOP bu ihtiyaçtan kaynaklanıyordu. “Tarihin sonu”nu getirecek “Medeniyetler arası çatışma” dedikleri şey buydu.. FETÖ’nün “Dinlerarası diyalog” dediği batının çözümü idi.. Olay bu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar