Namuslu insanlar namussuzlar kadar cesur değilse

Bir süre önce bir diş operasyonu geçirdim. Diş doktoruna gittim. Yaş gelmiş 70’e, çene kemiğinin güçlendirilmesi gerekmiş. Ama kemik tozu diye piyasada satılan tozların nerede ise tamamı domuz kemiğinden....

Bir süre önce bir diş operasyonu geçirdim. Diş doktoruna gittim. Yaş gelmiş 70’e, çene kemiğinin güçlendirilmesi gerekmiş. Ama kemik tozu diye piyasada satılan tozların nerede ise tamamı domuz kemiğinden. Sığır kemiği tozu da sadece birkaç batılı ülkelerce üretiliyor ve bu ülkelerde de daha çok “Koşer” olması dolayısı ile daha çok Yahudi hekimler tarafından kullanılıyor.  

Bu durum doktorum Talat Buğur’a dert olmuş olacak ki, konuyla ilgili detaylı bir çalışma yapıyor. Çarpıcı bir takım bilgilere ulaşıyor.

Talat Buğur, daha önce de TÜBİTAK desteğinde implant üretmiş, ihracat yapıyor.

Çene kemiği tedavisinde, daha doğrusu kemik takviyesi için kullanılan kemik tozunun Türkiye’ye yıllık maliyeti milyar dolar.

Buğur, TÜBİTAK desteği ile bir ARGE yapıyor ve sığır kemiğinden yerli kemik tozu üretimi gerçekleştiriliyor. Projeye Cumhurbaşkanı ve borsa başkanı destek veriyor. 

Bilmiyor ki, birilerinin ballı ticaretine çomak sokmuş oluyor..

Bakın, ameliyatla alınan organ ve dokuların imhası için, cerrahi müdahaleden başlayarak imha aşamasına kadar özel torbalar kullanılıyor. Peki, bu torbaları kim nerede üretiyor. Bu işin içinde, arkasında kimler var, bu para nereye gidiyor? Bu işin kârı bir terör örgütüne gidiyor olabilir mi?

“Kemik tozu” deyip geçmeyin. İşin bir manevi boyutu var. Bir de ekonomik boyutu. Devlet eli ile garantili bir soygun düzeni kurulmuş.. Bu çarka çomak sokanlar hakkında birileri devreye girerse şaşmamak gerek.

Bu işleri kim yaparsa yapsın, bu bozguncular, iktidarda kim olursa olsun, onlara yakın birileri üzerinden yaparlar bu tür işleri.. Ve bu müdahaleler de bu çevreler üzerinden yapılır.. Bunların medya da, bürokraside, meslek odalarında, STK’larda da adamları vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar