Kovanın dibi delikse ya da hırsız içerideyse!

Hırsız içeride ise; kapıyı kilitlemek fayda sağlamaz. Kovanın dibi delikse; kovaya su biriktirmenin, su kesilmesine faydası yoktur.Bir zamanlar bir partinin milletvekili aday listesine, seçilecek yere bir “manken kız”(!)...

Hırsız içeride ise; kapıyı kilitlemek fayda sağlamaz. Kovanın dibi delikse; kovaya su biriktirmenin, su kesilmesine faydası yoktur.

Bir zamanlar bir partinin milletvekili aday listesine, seçilecek yere bir “manken kız”(!) koymuşlar. Neyse biri söylemiş de genel başkanları işin farkına varmış ve listeden çıkarmış.

Peki çıkarmış da ne olmuş? Bu ismi oraya kim ve nasıl sokmuş, buna bakmışlar mı? O ismi oraya sokan ile o isim arasında nasıl bir ilişki varmış. O kişiyi o tezkiye eden kişiyle kim tanıştırmış. Nerede nasıl tanışmışlar. Bu yanlışı yapanlar hâlâ yerinde duruyor muymuş?.

Aynen böyle, bir partide bu işler böyle oluyor da, belediyelerde, Bakanlıklarda, bürokraside bu işler nasıl oluyor?

Finans piyasasında hâlâ bir sürü FETÖ’cü var. Hem de karar verici pozisyonda. Eşzamanlı olarak da Bank Asya’da hesabı var diye adamları görevden alıyorsunuz. Adama sormazlar mı, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diye.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar