“Kontrollü darbe”

Kılıçdaroğlu konuşacak bir şey bulamadı galiba, Gülen’in iddialarını tekrarlamaya başladı.. Hani Gülenciler darbe girişimini “Tiyatro”, “Komplo”, “Senaryo” diye sulandırmaya...

Kılıçdaroğlu konuşacak bir şey bulamadı galiba, Gülen’in iddialarını tekrarlamaya başladı.. Hani Gülenciler darbe girişimini “Tiyatro”, “Komplo”, “Senaryo” diye sulandırmaya çalışıyordu ya, Kılıçdaroğlu da şimdi çıkmış, “Kontrollü darbe” diyor.. Gülen’in çiğneye çiğneye çürüttüğü sakızı şimdi birileri Kılıçdaroğlu’nun ağzına koydu..

Gülen, Kılıçdaroğlu, Meral Akşener nöbetleşe çalışıyor galiba.. “Yurtta Sulh…”, Akşener’in ve Gülen’in CHP’den ödünç aldığı bir slogandı, “Kontrollü darbe de, Kılıçdaroğlu’nun Gülen’den ödünç aldığı bir tanım.

Kılıçdaroğlu kim? Daha düne kadar, BÇG’nin, Ergenekonun avukatlığına soyunmamış mı idi. Peki şimdi ne oldu da, FETÖ’cü oldu..

Mesela bir AK Partili dese ki, biz Kılıçdaroğlu ile anlaştık, o CHP’yi bitirecek, AK Parti de, CHP’ye bakıp ondan uzaklaşanları toplayarak hep iktidarda kalacak.. Bu iddia Kılıçdaroğlu’nun “Kontrollü darbe” iddiasından daha çok bir gayri ciddilik değildir..

Geçenler de bir CHP’li, “Sus artık be Kılıçdaroğlu, sen konuştukça AK Parti kazanıyor” diyordu.. Bırakın Kılıçdaroğlu konuşsun..

Sahi bu arada Suriye rejiminin kimyasal gaz kullanarak yaptığı katliam konusunda kendilerinden bir ses çıkmıyor. İstifade edemiyoruz.

O şimdi daha önemli işlerle uğraşıyor. Darbenin “kontrollü bir darbe olduğu”nu savunuyor ve iddiasını isbat sadedinde de, “TBMM’de darbenin deşifre edilmesini iktidar engelledi” diyor. Peki sen ana muhalefet olarak ne yapıyordun? Çık açıkla.. Her yerde adamlarınız var. Avrupalı dostlarınız da size her türlü desteği verirler..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar