Kızılca kıyamet, koptu kopacak!

Vanga teyze demiş ki, 2019’da Türkiye ile Yunanistan savaşa girecek. Nostradamus’da da varmış. Ege’de depremden söz ediyorlarmış...

Şimdi onlarla uğraşacak vaktimiz yok. Aylardan ramazan ve biz seçimle uğraşıyoruz. Hele şu YSK gerekçeli kararını açıklasın, sonra bakarız. Savaş-mavaş diye bu seçimler bir daha ertelenecek olursa seçmen kafayı yiyecek.

“Vanga teyze”nin kehanetleri, “Herkes Vanga baba diyor, ama sözkonusu kişi hatun”.. Her şey bir tarafa da, “Trump amca” (Uncle Sam’dan kinaye) ne yapacak! Mahalle kabadayısı Netanyahu, Kushner’in “yol arkadaşı Veliahd Prens hazretleri ne yapacak!

Kushner “muzip” biri, sen git bir Suudi hatun bul, sahnede yarı çıplak dans ettir, sonra da dans arasında Fatiha okut! O mu tezgahladı bunu bilmem ama, bir “üst akılsız” İslam’ı ve Müslümanları aşağılamak için her haltı yiyor.

Asıl haber şu: Bahreyn Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarını İran ve Irak’a seyahat etmemeleri konusunda uyaran bir mesaj yayınladı. Irak ve İran’da olan vatandaşlardan da derhal bu ülkeleri terk etmeleri istendi. Öte yandan; Suudi Arabistan basını, Riyad yönetimi ve bazı Körfez ülkelerinin, ABD’nin askeri güçlerinin Arap Körfezi sularında ve Körfez topraklarında yeniden konuşlandırılması talebini onayladığını yazdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar