Kıyamet savaşı biyolojik savaş mı?

Tamam, bir sıcak savaş olacak, birkaç nükleer bomba da patlayabilir. Ama senaryonun devamı çok daha vahim.. Bir kıyamet senaryosu gibi. Hani rivayet edilir ya kıyamet savaşında yaşayan insanların dörtte üçü...

Tamam, bir sıcak savaş olacak, birkaç nükleer bomba da patlayabilir. Ama senaryonun devamı çok daha vahim.. Bir kıyamet senaryosu gibi. Hani rivayet edilir ya kıyamet savaşında yaşayan insanların dörtte üçü ölecek diye. Hem de ölen niye öldüğünü, öldüren niye öldürdüğünü bilmeden.

Biyolojik savaş, kimyasal silah gibi de değil. Sessiz ve derinden..

Ve bu senaryo herkesi ilgilendiriyor. Anne, baba, aile, sağlık, savunma, gençlik, Milli Eğitim, Sosyal Güvenlik Bakanlıklarını, herkesi ilgilendiriyor.

Yapay zekâlı, bağımsız hareket eden humanoidler, yani insanımsı robotlar da cabası.

Bir defa “Aile”ye düşmanlar. Aile yerine “birlikte yaşam” geliyor. Çocuksuz aile. Kadın-erkek ilişkisi yerine, kadın kadına, erkek erkeğe bir ilişkiyi özendirecekler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar