“Kimliğimi kaybettim, hükümsüzdür”!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (29.06.2022)''“Kimliğimi kaybettim, hükümsüzdür”!'' başlıklı yazısı.

Biz kimiz, artık bir karar verelim. BİREY olmayı kabul ettiniz mi? 

Ya da siz şahsiyeti, kişiliği, ferdi düşünceleri olan ve köklü bir geçmişe sahip bir insan mısınız? 

Yoksa kendinizi GENDER olarak tanımlayan TRANSHUMAN bir GENOM musunuz? mRNA diye vurulan iğneden sonra GEN terapisi aldıktan sonra bu defa mutasyona uğrayan siz mi oldunuz!

Bu “toplumsal cinsiyet” maskeli LGBT lobisi, plandemi; “Takrir-i sükûn” günlerinde, sağlık kurumları ve çalışanları, belediyelerin gençlik ve aile birimleri, sosyal danışma birimleri ile eğitim kurumları; herkes panik içinde başka işlerle meşgulken olan oldu. 

Nereden başlamalıyız derseniz, herkes bulunduğu yerden başlasın. Tek başına Diyanet’ten yetmez. Ateş bacayı sardı çünkü.. 

Bakın birileri, “Tanrı, din, ahlak, gelenek, para, mülkiyet ve biyolojik cinsiyeti tedavülden kaldırmak”tan söz ediyor. 

Metaverse de bunların hiçbiri olmayacak bir sonraki aşamada ve Şeytan, onun aramızdaki işbirlikçileri sizi bu “öteki” dünyaya çağırıyor. 

Devlet bütün kurumları ile 5G virüs, iklim, sağlık ve gıda, eğitim, yasa, yargı kurumları ile bugün bu yozlaşmayı örgütlüyor ve destekliyor. 

Sizin “edepsizlik, ahlaksızlık, iffetsizlik, onursuzluk, hayasızlık” dediğiniz şeye birileri “pozitif ayırımcılık” uyguluyor ve buna “onur” diyor. 

Bunu aktif olarak savunan belediyeler, partiler, Medialar, STK’lar var ve bunlar BM, AB, yerli ve yabancı fonlar ve holdingler tarafından destekleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar