Kim kimdir (2)

Sahi, kim kimdir!Mesela, hani şu FETÖ’den içeride yatan, Nevzat Tandoğan’ın hem amcasının oğlu hem de bacanağı olan Esad Durusoy’un kızı Şirin Edin’in kayınbabası Halil Rıfat Edin, Esad Durusoy’un damadı Selman Yönder’in kız kardeşi de Rumman Birbil’dir.

Rumman Birbil’in kızı Ümran Keskingil, Meliha Keskingil’in oğlu Haluk Keskingil’in eşidir. Prof. Dr. İzzet Birand’ın da kayınvalidesi olan Meliha Keskingil’in torunu Ahmet Birand’ın eşi Şeyma Birand’ın dayısı, Baykurt Atamer’dir. Meliha Keskingil, kayınbiraderinin oğlu ve görümcesinin damadı olan Veteriner Dr. Rıfkı Göktan ve kendisi gibi Veteriner olan kardeşi Dr. Abdülkadir Göktan’ın yengesidir. Dr. Abdülkadir Göktan ise Tunç Soyer’in babası Nurettin Soyer’in kayınbabasıdır.

Yani Abdülkadir Göktan, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Tunç Soyer’in dedesidir. Göktan’ın kızı Güneş hanım, Tunç Soyer’in annesi, Nurettin Soyer’in eşidir. Tunç Soyer’in bir diğer akrabası, Ebru Cündübeyoğlu’dur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar