Kılıçdaroğlu’nu çok ararsınız

Kılıçdaroğlu’na katlanmak zordur. Yokluğu siyasette bir boşluk da oluşturmayacaktır.. Kılıçdaroğlu’nun arkasından ağlayan olmaz. Ama o gittiğinde yerine gelecek isim size kök...

Kılıçdaroğlu’na katlanmak zordur. Yokluğu siyasette bir boşluk da oluşturmayacaktır.. Kılıçdaroğlu’nun arkasından ağlayan olmaz. Ama o gittiğinde yerine gelecek isim size kök söktürebilir..

Kılıçdaroğlu yorgun, çelişkili ve tutarsız. Zaten geçici olarak getirilmişti.. Baykal kendinden beklenen performansı gösteremeyince oyun dışına çekildi ve o günkü şartlarda hemen yerine yeni birisi bulunamayacağı için geçici olarak Kılıçdaroğlu getirildi.. CHP’ye Genel Başkanlık için Kılıçdaroğlu geçici protez olarak imal edildi ama konjonktürel şartlara bağlı olarak kalıcı hale geldi..

Aslında CHP artık miadını doldurdu.. CHP kendi içinde 40 parça. Bu fraksiyonların umutları bir değil, tek korkuları var.. Kılıçdaroğlu gidecek olursa, onun yerine kim gelirse gelsin, diğer gruplar karşı çıkacaktır. CHP’nin sosyolojik tabanı de ideolojik tabanı da kemik erimesi yaşıyor. CHP bugün Türkiye’nin en muhafazakar partisi. İnkılapçılığı sadece sloganlarda kaldı.. Laikliği de sözde, ideolojisini dinleştirme iddiasında bir parti CHP! Çoğunluktan yana da değil, “Çoğunlukçu Azınlık Partisi”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar