Keskin sirke küpüne zarar verir

Trump efendi sanki Katar’a petrole giderken evdeki ekmekten olacak. “Haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yokeder” denmiştir. Trump da Kılıçdaroğlu’na benzedi. Kılıçdaroğlu da Sisi’nin Türkiye’yi...

Trump efendi sanki Katar’a petrole giderken evdeki ekmekten olacak. “Haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yokeder” denmiştir. Trump da Kılıçdaroğlu’na benzedi. Kılıçdaroğlu da Sisi’nin Türkiye’yi Katar’a benzetme çağrısına cevap verdi bu adımı ile ama daha ilk adımda faule düştüler. Trump da, Kılıçdaroğlu da, Sisi de kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşuyorlar.

Birilerinin Sam amca ve oğullarına “Zulm ile abad olunmaz” demesi gerek. “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste denmiştir.” Bu işler ertelenir ama unutulmaz.. Ne kadar ertelenirse ödenecek bedel o kadar ağır olacak demektir..

ABD kendi giderken dostlarını da beraber götürecek.

Kitab’ta yazılı olan neydi: “Zalimlere yardım etmeyin, sonra ateş size de dokunur.

Suudiler şimdi ne yapacaklar. BAE ne yapacak?.. Onlara sormak gerek “Dostun kim”. Dostunun kim olduğunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. “Kişi sevdiği ile beraberdir” der Resul!

Her şeye rağmen Borsa İstanbul rekor üzerine rekor kırıyor. FETÖ’nün üfürüklerine “beyaz Türkler”in manipülasyonuna rağmen dolar düşmeye devam ediyor. FETÖ’nün hayali, referandumda 3.7, yıl sonunda 4 idi. Böyle giderse Dolar yıl sonuna kalmaz 3’ün altına iner. FED’in açıklamasından hemen sonra 3.4’ü gördü..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar