Kendim ettim kendim buldum

Bu yazı, seçime doğru aday listeleri açıklandığı gün yazıldı. Bugün aynen yayınlıyorum.Adayların çoğu belli oldu. Bundan sonra kapsamlı bir değişiklik beklenmiyor. 1 Nisan için...

Bu yazı, seçime doğru aday listeleri açıklandığı gün yazıldı. Bugün aynen yayınlıyorum.

Adayların çoğu belli oldu. Bundan sonra kapsamlı bir değişiklik beklenmiyor. 1 Nisan için yazımı yazdım, dosyaya yerleştirdim.

Kim ne yaparsa kendine yapacak. Tencere yuvarlanacak, kapağını bulacak. Her topluluk layık olduğu gibi idare olunacak. Toplum kendini değiştirmeden, Allah onlar hakkındaki hükmünü değiştirmeyecek. “İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden” ciddi anlamda bir sıkıntı yaşanacağını düşünüyorum.

Her şey yolunda gitse bile, Allah bizi mallarımız, canlarımız ve sevdiklerimizle, kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edeceğini söylüyor. Buna toplum ve biz ne kadar hazırız.

Allah servet ve iktidarı halklar ve ülkeler arasında evirir, çevirir. Bana kalırsa, düşsek bile yine kalkar, yolumuza devam ederiz, eğer iman ve istikametimizi kaybetmezsek. Değilse halimiz yaman.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.044 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar