Katar sana söylüyorum, Türkiye sen dinle

Son günlerde yaşanan olayların hiçbiri tesadüf değil. ABD, Suud’u “terörü desteklemekle» suçladı ve 1 trilyona yakın parasını bloke etti birkaç ay önce biliyorsunuz. Trump seçim öncesi...

Son günlerde yaşanan olayların hiçbiri tesadüf değil. ABD, Suud’u “terörü desteklemekle» suçladı ve 1 trilyona yakın parasını bloke etti birkaç ay önce biliyorsunuz. Trump seçim öncesi ABD’nin borçlarını Araplara ödeteceğini söylüyordu. Suudiler bu olaydan sonra maaşlarını ödeyemez duruma düştüler ve borç aldılar. Yetmedi Trump geldi bir de 300 milyar dolar borçlandırdı..

Dün Suudi Arabistan üzerinden Sisi’yi finanse edenler ve teröre destek vermekle suçlanan Suudiler şimdi, Katar’ı “terörü desteklemekle” suçluyorlar.. 

Laden, Suudlu değil mi idi? Laden Afganistan’da Rusya’ya karşı savaşırken silahları Rus’tan almıyor mu idi. Sonra ne oldu. Laden terörist oldu. DAEŞ El Kaide’nin devamı değil mi? El Kaide Afgan cihanının enformasyon merkezi değil mi idi? Laden üzerinden CIA bu büroyu ele geçirdi, arkasında kendilerine bağlı bir “İslami Terör Örgütü” diye etiketledikleri bir örgütün merkezine dönüştürdüler.. ABD Avami Selefiliğin, yani Vehhabiliğinin merkezinin Suudi Arabistan olduğunu bilmiyor mu idi? Bu Radikal Selefiliği Rabıtatül Alemi İslami üzerinden Afrika’ya, Balkanlar’a ve Kafkaslara ihraç ederken bu faaliyetler ARAMCO tarafından desteklenmiyor mu idi.. 

Bugüne geliyoruz, Suudiler cellatları ile anlaşıyorlar. Bakarsınız yarın Suudiler ile İranlılar arasında füze savaşı başlarmış. Birileri bizim kanlarımız ve gözyaşlarımız üzerine kendilerine iktidar ve servet üretmeye çalışıyor.

Trump’ın Riyad’daki küre seansı ve kılınç dansının ardından olanlar bununla bitmeyecek.. BOP sonrası yeni bir süreç başlatıldı.. Bu işin arkasında FETÖ bileşenlerinin hesabı var. İngiltere’deki saldırı, İngiltere’nin Katar’ı teröristlere yardımla suçlaması, yarın buna Kuveyt’i de ekleyebilirler, onlar için bu işler zor değil. Fabrikasyon belgelerle her şey yapabilirler. Ellerinde güçlü bir medya var..

Bana kalırsa şu bizim düşen/düşürülen helikopter olayı, Ankara’nın Rakka’ya operasyon kararı, PYD’ye silah desteği, Kayıp Amerikan silahları, PYD’nin Rakka’ya girmesi, DAEŞ, PYD ve Esed arasında Halep konusunda anlaşma yapılarak DAEŞ’in kontrollü şekilde geri çekilmesinin sağlanması, hepsi bir planın parçası.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar