Kasaplık koyun olmak

PYD’liler de artık oynanan kirli oyunun farkına varırlar artık herhalde.. ABD bir yandan PYD’yi donatıyor, öte yandan PJAK’ı, yani PKK’nın İran ayağını silahlandırıyor.. ABD, PKK üzerinden...

PYD’liler de artık oynanan kirli oyunun farkına varırlar artık herhalde..

ABD bir yandan PYD’yi donatıyor, öte yandan PJAK’ı, yani PKK’nın İran ayağını silahlandırıyor.. ABD, PKK üzerinden bölgede Türkiye’ye, Arabistan’a ve İran’a karşı savaşa hazırlanıyor. Bu konuda HDP’den “çıt” yok..

Bu oyun göreceksiniz, ellerinde patlayacak. PYD’liler bu ihanet komplosunın koç başı olarak girdikleri tünelden çıkamayacaklar.. “Kırmızı fularlı kız” haberlerinin arkasındakilerin kirli planları şimdi daha iyi anlaşılıyor. Tabii PYD karargahındaki Amerikan bayrağı, ya da Amerikan askerinin omuzundaki PYD arması da..

ABD, bu kirli senaryoda kendi müttefiğine de ihanet etmiş oldu.. ABD İncirlik’te FETÖ’yle, PYD’yle de terörle işbirliği konusunda suçüstü oldu. ABD’nin bu hamlesi ile NATO fiilen bitmiştir.. Başta İngiltere olmak üzere, Almanya ve Fransa bu rezalete daha fazla sessiz kalamaz.. Bu kirli oyun ABD’nin “Arap NATO”su projesinin de sonu olur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar