Kaos planı mı?

Ne saçmalıyor bunlar. “Mühürsüz pusula 300 bini geçmiyor, bununda en az % 45’i hayır. Fark ise 1 milyon 380 bin. Kısacası, mühür bahane Soros’un 2. Gezi şahane.” Biri düğmeye bastı...

Ne saçmalıyor bunlar. “Mühürsüz pusula 300 bini geçmiyor, bununda en az % 45’i hayır. Fark ise 1 milyon 380 bin. Kısacası, mühür bahane Soros’un 2. Gezi şahane.” Biri düğmeye bastı “Kurşun askerler” ve batının goygoycu medyası devrede.. CHP her zaman olduğu gibi en iyi bildiği işi yapıyor. İslamofobianın gönüllü askerleri Gezi cemaatini sahaya çekmek için devredeler.. CHP, PKK, FETÖ’ye gün doğdu. “Topyekûn savaş” için seferber oluyorlar. Ama panik yok. Oyuna gelmek yok. Dikkatli olmak var..

Referandum öncesi öngörüm belli idi: % 50 + tek bir oy ile referandum geçer. Sonuç alınmıştır. Ama % 55’in altında geçerse saldırırlar.. % 55-60 arası tartışırlar, % 60’ın üstünde yapacak bir şey yok.

Şimdi hazırlıklı olun. Gezi bileşenleri her yolu deneyecekler.. “İşbaşaran” gibi “İç savaş çığırtkanlığı” yapanlar da olacak, CHP gibi seçimin meşruiyetine gölge düşürmek içim mühür tartışması yapacak olanlar da..

Batı siyasası, batı medyası, batı STK’ları zaten ilk günden beri kışkırtıyor.. CHP istiyor, onlar veriyor, onlar istiyor, CHP yapıyor. HDP, PKK, PYD haçlı ittifakına bağlı olarak zaten emir komuta zincirine bağlı hareket ediyor.

Bir takım arkadaşlar Mursi’yi devirme planına gönderme yapıyorlar..

Bizim “suskun AKP’liler”in de bu sonuçta büyük payları var ve yarın işler kontrolden çıkarsa onların pişmanlıkları fayda sağlamayacağı gibi, onları da affetmeyecekler..

Bana kalırsa bundan sonra süreç daha sıkıntılı olacak. İlk hamlelerini referandum sonuçlarına itiraz şeklinde yapıyorlar. Ardından zorunlu yasal düzenlemeler çerçevesinde ellerinden geleni arkalarına koymayacaklar..

Hedefte AK Parti ve MHP var. Hedefteki iki isim Erdoğan ve Bahçeli..

Öte yandan, CHP’deki muhalifler de Kılıçdaroğlu’nu hedefe koyacaklar.. Kılıçdaroğlu ne kadar büyük bir kriz çıkarabilirse, partinin başındaki yerinin o kadar garanti altında olacağını düşünüyor ama, görünen o ki, onun suyu ısındı ve bu kriz sürecinde HAYIR’a kayan oylar yeniden eski yuvasına dönebilir ve evdeki hesap çarşıya uymayabilir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar