Kahraman taksici UBER’e karşı

Yoo, hayır, bu akılla bu mücadeleyi kazanamazsınız. Her UBER şoförüne attığınız yumruk, daha şiddetli olarak size döner, ama bunu görmezsiniz. Dövdüğünüz şoför sizin komşunuzdur.. Her...

Yoo, hayır, bu akılla bu mücadeleyi kazanamazsınız. Her UBER şoförüne attığınız yumruk, daha şiddetli olarak size döner, ama bunu görmezsiniz. Dövdüğünüz şoför sizin komşunuzdur.. Her UBER aracına verdiğiniz zararın faturası, sizin sigorta primlerinden ödenir.. Unutmayın keskin sirke küpüne zarar verir.

Sahi siz niye New York’ta, Berlin’de, Londra’da, Paris’te şirket kurup taksicilik yapmıyorsunuz? Ya da oralarda taksicilik yapanlara İslamofobik faşistlerin saldırmaları karşısında ne hissedersiniz?

Haklılığınızı hukuk içinde kalarak, lobicilik yaparak, yargı yoluyla, kamuoyu oluşturarak ispatlayacaksınız, yoksa hükümeti tehdit ederek değil. Sonra arkanızda kimseyi bulamazsınız.

“Kahraman taksici” kardeşim, aklını kullan! Aklımızı kullanırsak, büyüyen Türkiye’de büyüyen bir sektör olursunuz. Kabuğumuzu kıralım, komşu ülkelere, ya da dünyanın başka yerlerine açılalım. Taksi plakası kiralayarak buraya kadar.

UBER müşteri sayısını 1 yılda dörde katlamış. Bu tartışma ile zaten UBER’i duymayan kalmadı. Reklamın iyisi-kötüsü olmaz. İyi bir PR yaptı kavgacı taksiciler üzerinden. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar