Kahl kahrol e mi!

Geçen haftanın gündemini biliyorsunuz. Bu adamın sözleri beni son derece rahatsız etti. Şimdi bu adam “DİPLOMATİK BİR LAF” mı etmiş oluyor. Yoksa bizimle dalga mı geçiyor.  Ayıkken mi söylüyor...

Geçen haftanın gündemini biliyorsunuz. Bu adamın sözleri beni son derece rahatsız etti. Şimdi bu adam “DİPLOMATİK BİR LAF” mı etmiş oluyor. Yoksa bizimle dalga mı geçiyor.  Ayıkken mi söylüyor bu sözleri? Yoksa takvimi mi şaşırdı, Nisan 1 şakası mı yapmak istedi! Her neyse! Çok şakacısın Kahl. Kahrol e mi?

Alman İstihbarat Servisi Şefi Bruno Kahl, darbe girişimini FETÖ’nün yaptığına dair bir kanıt olmadığını belirterek FETÖ’nün “eğitim için çalışan sivil bir cemaat” olduğunu söyledi.

Hiç güleceğim yoktu! Hahaha, hih hohho hohhhoo..

Yoksa sen de mi?

Bilmiyor olamazsın, peki niye böyle yapıyorsun Kahl!

Bu açıklamayı yaparken kafan iyi mi idi bayım..

Sahi Merkel hanım ne diyor bu işe.. Bayım sizi bu şekilde konuşturan nedir? Bilmediğimiz bir korkunuz mu var yoksa. Hani şu Alman vakıfları meselesi gibi filan..

Böyle konuşurken, insanların bunu nasıl anlayacağını, sizin hakkınızda ne düşüneceğini hiç düşünmediniz mi?

Eğer bu adam söylediklerine inanıyorsa ve Alman istihbaratı böyle bir adama emanet edildi ise, Almanya’dan ne köy olur ne kasaba.. Ya da bu adam böyle bir yalana insanların inanacaklarını mı sanıyor.. Böyle düşünüyorsa yine bu adamdan bir halt olmaz.. O adamın söylediklerine inanacak kaç zavallı vardır dünyada! Bu sözler Gülen’in 15 Temmuz için tiyatro eleştirisi kadar saçma.

Alman İstihbarat Servisi (BND) Şefi Bruno Kahl, “darbe girişiminin arkasında Fetullah Gülen’in bulunduğuna dair kanıt olmadığını” ileri sürmüş ya, hani söyleseydi de öğrenseydik peki bu darbeyi yapan kimdi.. Yoksa işin içinde kendi bağlarının olduğunun ortaya çıkmasından mı korkuyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar