Kaftancıoğlu’ndan İmamoğlu’na!

Canan Kaftancıoğlu Allah’a inanmıyor ama iftara katılıp. dua edebiliyor. Trump da Müslümanların ilk kıblesi için işgal planları yaptığı şu günlerde bir “Beyazsaray geleneği” olarak Müslüman temsilcilere iftar verdi...

Muhtemelen “Sudeysigillerden” ya da bir başkasını da davet ettirip, Kur’an-ı Kerim’den ayetler de okutturulmuştur. “Sofra duası”nda Trump ne yaptı bilmiyorum. Belki de o istavroz çıkarmıştır. Siyaset artık böyle yapılıyor.

Vatikan’da da Kur’an-ı Kerim’den ayetler okutuluyor bazı törenlerde. Bu “moda”ya uyulacak olursa herhalde Beştepe’de de Tevrat ya da İncil’den bölümler okutulması gerek. İngiltere’nin İstanbul başkonsolosluğu bu sene iftar verdi. Geçen senelerde de veriliyor mu idi bilmiyorum.

Din” dediğin ne ki, işte böyle bir şey!?. Okur, geçer gidersin!? FETÖ’ye fırsat verseydiniz, o Tevrat’la başlayıp, Zebur’la devam eder, İncil’den sonra Kur’an okuturdu. İçeceklerin kokteylini yapıyoruz ya, bu da dini bir kokteyl. Zemzem’e biraz vaftiz suyu, biraz ayazma suyu katarsınız, bir imam, bir haham, bir papaz okur üflerler afiyetle içersiniz. (Tevbe estağfurullah)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar