J. Lopez’den J. Epstein’e!

6 Ağustosta dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, ‘Regnum Live in Concert’ etkinliği kapsamında Belek’te konser verdi. 50 bin dolardan locada yer satıldığı haber oldu. İki arkadaş...

6 Ağustosta dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, ‘Regnum Live in Concert’ etkinliği kapsamında Belek’te konser verdi. 50 bin dolardan locada yer satıldığı haber oldu. İki arkadaş gitmişse yarım milyon liradan daha fazla ödeme gerekiyor. Hem de tam da Ramazan ayı öncesinde. “Ne atom bombası, ne Londra konferansı”. Medya bu konuyu gündem yaptı. Konser biletleri günler öncesinden kapışıldı. Düşünsenize tek kişilik loca ücreti, asgari ücretlinin 20 senede kazandığından daha fazla. Bir kişiye 40 pul, 40 kişiye 1 pul.

Bir bilim adamı, maddenin sırrını açıklayacak olsa, bu paranın yüzde biri ücret ödemek gerekse, bu kadar kişi katılmazdı herhalde. 

Neyse. Bu olaydan dört gün sonra New York’ta Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesinde Jeffrey Epstein’in intihar olayı yaşandı. Küçük kızlardan fuhuş ağı kurmakla suçlanan milyarder sermayedar Jeffrey Epstein gözaltında tutulduğu cezaevinde ölü bulundu. Epstein öğretmenlikle başlamış. Sonra mali müşavir olmuş, danışmanlık şirketi kurmuş, ama asıl servetini büyük patronlara küçük kızlar temin etmekle yapmış. Malikanesinde misafir ettikleri arasında Bill ClintonWoody Allen, prens Edward(prens Charles’in kardeşi), Suudi prensler var. Bill Clinton, 3’ü başkanlık döneminden sonra olmak üzere 26 uçuş yapmış sex partilerinin düzenlendiği “lolita express” adı verilen uçak ile.

Birilerine göre Adnan “Hoca”nın örnek aldığı biri idi bu Epstein. Daha doğru Türk versiyonu, bu işin. Adnan Oktar da Epstein gibi hapse girdi ama Epstein cezaevinde öldürüldü.

Epstein cezaevine getirildiğinde intihar etme riski bulunduğu için 24 saat gözetim altına tutuluyordu ve hücresi yarım saatte bir kontrol ediliyordu, ama nasıl oldu ise o gün gözetim uygulaması kaldırıldı.. Dahası kısa süre önce hücresinde intihar teşebbüsünde bulunduğu için hücresinde bir arkadaşının daha olması gerekiyordu. Boynunda yaralar vardı. Savcı bu intihar girişimini de şüpheli buldu. Ama o gün arkadaşı da yoktu. Sonuçta Jeffrey Epstein hücresinde sırları ile birlikte öldü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar