İtiraf

Erdoğan ABD’de. Pensilvanya’da bir telaş bir telaş..  Erdoğan Türkiye dışında olduğunda hep bir söylenti dolaşır. Yine öyle. Bu arada FETÖ’cüler, yeni bir Gezi kalkışması için...

Erdoğan ABD’de. Pensilvanya’da bir telaş bir telaş.. 

Erdoğan Türkiye dışında olduğunda hep bir söylenti dolaşır. Yine öyle. Bu arada FETÖ’cüler, yeni bir Gezi kalkışması için zemin yokluyorlar. Şortlu kız, son cenaze olayı, Bass’ın doğu gezisi.. Okullar açıldı, taraftarları sokağa çekmek için ne yapmak gerek? Hani, yeni bir olay olsa da biraz moral bulsalar.. “Hocaefendi”, dua ve eylem için çağrı yapmış.

Şimdi değilse ne zaman. Kar yağınca mı? Okullar da açıldı. Zaten Yıldırım ekimde Anadolu’ya çıkıyor.. Paralelciler beklemeye devam ediyor.. Pensilvanya’dan gelen yeni bir keramet ya da kehanet de yok. Gülen “kendisi himmete muhtaç bir dede, nerdeki gayrıya himmet ede.”

Geçen gün bir komiser yardımcısı itiraf etti, “3 kez Kur’an’a el bastırarak yemin ettirdiler ve sınav sorularının cevaplarını verdiler..” Cemaat üyeleri dışında kimse kazanamamış sınavı..

Haram işlemek üzere yemin! Cemaat kafası böyle çalışıyor.

Darbe girişiminde halkın üzerine ateş açan asker, su istiyor, verilen suyu çömelerek ve 3 yudumda içiyor.. “Madem dinine bu kadar bağlısın, sivil halka nasıl ateş açtın ve öldürdün” diyorlar. Onlar şehid oldu, ecelleri gelmiş öldü. Ben de bana verilen emri yerine getirdim ve aynı şekilde sevab kazandım” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar