İş bildiğimiz gibi değil!

FBI Trump lehine Rus hackerlerin devreye girip, seçim sonuçları ile oynayıp, oynamadığını araştırıyor. Sahi, niye CIA değil de, FBI. Madem Rusları araştırıyorsunuz, FBI iç güvenlikle ilgili, niye CIA...

FBI Trump lehine Rus hackerlerin devreye girip, seçim sonuçları ile oynayıp, oynamadığını araştırıyor.

Sahi, niye CIA değil de, FBI. Madem Rusları araştırıyorsunuz, FBI iç güvenlikle ilgili, niye CIA işin içinde değil.

Tamam, eğer bu iddia doğru ise bunun içeride de uzantısı olacaktır. O zaman FBI bu soruşturmayı niye CIA ile birlikte yapmıyor..

İş anlaşıldı ve bu soruşturma iç-dış meselesi değil bir derin devlet operasyonu. Ve bu soruşturma kontrollü bir şekilde yapılıyor. CIA Clinton’a yakın. FBI Trump’a. Trump’ı soruşturmak da FBI’a veriliyor. CIA perde gerisinde bilgi servisi yapacak.

Dikkat buyurun şimdi, Trump da bu konuyu deşifre eden “Politico” isimli gazetenin muhabirlerinin Beyazsaray akreditasyonunu iptal ediyor..

Geçen gün Vatan gazetesinde Güney Öztürk “Politico”dan bir yazı aktardı. CIA’nın nasıl çuvalladığını anlatan bir yazı. 1998’de CIA, 1000 deneyimli ajanını kaybetmiş, çoğu ya emekli olmuş ya da özel sektöre geçmiş. Ta ki 11 Eylül’e kadar. Yani Gülen’in sahneye çıkmaya hazırlandığı zaman CIA soğuk savaş sonrası eski kadrolarını tasfiye etmiş. Artık STK, gazeteciler ve akademisyenler, kanaat önderleri üzerinden, FETÖ’nün okulları üzerinden istihbarat toplayacak ve operasyon yapacaktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar