İpler koptu kopacak!

Batıda kriz derinleşiyor.. Kılıçlar çekildi ve kimsenin geri adım atmaya niyeti yok. ABD, İngiltere ve Fransa.. Yeni savaşın “Şeytan üçgeni”nin 3 köşesinde bunlar oturuyor.. Bu cadı...

Batıda kriz derinleşiyor.. Kılıçlar çekildi ve kimsenin geri adım atmaya niyeti yok.

ABD, İngiltere ve Fransa.. Yeni savaşın “Şeytan üçgeni”nin 3 köşesinde bunlar oturuyor.. Bu cadı kazanının içinde Almanya, Vatikan ve İsrail var.. Tarafların kendi içlerinde ve ötekiler ile arasında bir uyum yok. Korkuyorlar ve öfkeliler.. Kimsenin birbirini dinlemeye tahammülü yok.. Birbirleri hakkında söyledikleri batı medyasında, siyaset dünyasında şok etkisi yapıyor.

Artık kimsenin demokrasiden falan söz ettiği yok. Taraflar birbirini teröre yardım ve yataklık yapmak, silah kaçakçılığı, uyuşturucu kaçakçılık, organ mafyası olmakla suçluyor.. Politikacılar ve bürokratlar sermayenin köpeği, kapı kulu olmakla suçlanıyor..

NATO’yu yerden yere vuruyorlar. NATO’nun görevinin hedef ülkelerde savaş çıkartması ve bölge devletlerine silah satışı için silah üreticilerinin bir pazarlama kuruluşu olduğunu söylüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar