İklim savaşları!

“İklim Konferansı” değil; bu iş fıtratla barış da değil; bunun adı “İklim Savaşı”.  Adı “Barış” olan “Savaş”. Şeytan fıtrata müdahale...

“İklim Konferansı” değil; bu iş fıtratla barış da değil; bunun adı “İklim Savaşı”.  Adı “Barış” olan “Savaş”. Şeytan fıtrata müdahale ediyor.

Şimdi de kıtlık korkutmacası ile geliyorlar.. Koronavirüs sonrası dünyaya “kuraklık korkusu” pompalamaya başladılar. İnsanların, hayvanların, bitkilerin genine müdahale ediyorlar. mRNA zaten bu konuda başlıbaşına sorun. İnsan tabiatına bir müdahale sözkonusu. Hatta bu konuda irade dışı müdahaleden söz ediyorlar.

Açık açık TransHumanizm’den söz ediliyor artık. Hava, su ve toprağın yapısına müdahale ediliyor.

Evet, iklimler değişiyor ve bu dünyada ilk defa olmuyor. Bunların bir kısmı tabii bir olay, bir kısmı, insanların sebeb olduğu sorunlar, bir kısmı da tamamen uydurma, birileri bu süreci kullanarak, bazı gerçekleri abartıp, bazı olumsuzlukları tetikleyerek bunun arkasına kendi karanlık planlarını saklayarak, sonuçta ölümü gösterip hastalığa razı etmek istiyorlar.

Bu konu ‘İklim değişikliği’ diyerek...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar