İdam cezası kapıda!

Gerçekler tek tek gün yüzüne çıkıyor.. Olayın oluş şekli büyük ölçüde aydınlatıldı. Darbe tarihi erkene alınmış, zamanı da.. Evdeki hesaplar çarşıya...

Gerçekler tek tek gün yüzüne çıkıyor.. Olayın oluş şekli büyük ölçüde aydınlatıldı. Darbe tarihi erkene alınmış, zamanı da.. Evdeki hesaplar çarşıya uymamış. Darbe olacağı saat 16.00’da belli olunca Erdoğan otelden ayrılıyor ve harekat başlıyor.. Yoksa 02-03.00 gibi harekat başlayacak, bildiri 06.00’da okunacakmış.. Erdoğan Marmaris’ten Dalaman’a geçiyor. Tam da bu olaylar olurken ben Dalaman’la Marmaris’in tam ortasında idim. Şadi Pirci ve arkadaşları ise Marmaris’e gittiler.. Hem de “Paralel yapı ve darbeler” hakkında bir konuşma yapıyordum. Toplantıyı Şadi Pirci düzenlemişti. Tam da konuşma sırasında darbe haberi geldi. Ben kaldığımız eve döndüm ve çocuklarımı Dalaman havaalanına gönderdim. 

Erdoğan ise 3 yolcu uçağı ile özel uçağın adı değiştirilerek İstanbul’a yola çıkıyor. Eskişehir’den kalkan F-16’lar Erdoğan’ın uçağına koruma yapıyorlar. Uçak yetkili olmamasına rağmen, “hava trafik kontrol merkezi”nin verdiği bilgiyle ve kendi ışıkları ile iniyor.

Bizim Akit Tv’de program yapan  Dr. Muammer Yıldız memleketine gitmek için havaalanındaymış. Erdoğan’ın uçağının İstanbul’a geleceğini öğrenince ve havaalanında kule etrafındaki hareketliliği görünce, havaalanında bekleyen 300 kadar yolcu ile aprona çıkıp kuleyi kuşatıyorlar. Bir grub askerle, polisle tartışırken bir grub kuleye çıkıyor.. Ben Muğla’da olup bitenleri cep telefonu, Tv ve internet üzerinden anbean izledim.. Gelen bilgileri daha çok Yasin Aktay’la ve birkaç arkadaşla daha paylaştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar