İçimizdeki hainler

İçimizdeki hainlerin en tehlikelisi münafık karakterlidirler.. Bir de, hani derler ya “akılsız dost, akıllı düşmandan daha tehlikelidir” diye.. Ahmaklık ayrı bir bela.. Size hizmet ediyorum diye...

İçimizdeki hainlerin en tehlikelisi münafık karakterlidirler.. Bir de, hani derler ya “akılsız dost, akıllı düşmandan daha tehlikelidir” diye.. Ahmaklık ayrı bir bela.. Size hizmet ediyorum diye düşmanınıza hizmet eder de, ne siz ne de kendi bunun farkındadır.. Cahiller ve ahmaklar!.. Hatırlayın “Allah cahil ve zalim bir topluluğa yardım etmez”..

Bir de korkaklar var. Namuslu insanlar namussuzlar kadar cesur değilse biz bu mücadeleyi kazanamayız..

Bir de ne kokar, ne bulaşırlar vardır. Hep kazananların yanında yer alırlar. Onlara yaltaklanırlar. Kraldan fazla kralcı bile olabilirler.. “Gelen ağam, giden paşam”dır onlar için. Kıbleleri menfaatleridir ve bu anlamda “sırat-ı müstakim” üzeredirler bir bakıma (!?)

Bir kısmı komitacıdır.. Kötülerden kurtulma gayretindeymiş gibi gözükseler de, onların yerini almak, onları taklit etmek isterler aslında.. Onları dost sanırsınız, cesurdurlar, hatta sizi peşlerine takıp sürüklemek isterler, örgütlüdürler, siz de onlara imrenir ve hatta onları kıskanır, onlar gibi olmak istersiniz, ama unutmayın onlar ötekilerden daha aç ve zalim olabilirler..

Baksanıza bir kurumda 3-5 FETÖ’cü her istediğini yapıyor, oradaki onlarca insan boş gözlerle sadece bakınıyor.. Çevremizi bu tip adamlardan da temizlememiz gerek.. Bunlar o kadar çok ki. Zararları ise kripto elemanlardan daha az değil. Zaten kripto elemanlar da bu maşalarla işlerini görürler ve zaman içinde bunlar da kendilerini efendilerine mecbur ve muhtaç hissederler.. Çünkü sürekli yemlenirler..

Siyaset, iş dünyası, bürokrasi, medya bunlarla dolu..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar